Nihat Kahveci: "Sahada bugün yürüyen Icardi kadar maaşı var"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Nihat Kahveci: "Sahada bugün yürüyen Icardi kadar maaşı var Rigas takımının. Bugün yürüdü Icardi. Gol pozisyonu dışında Icardi'yi gören varsa bana söylesin. Yunus olmasa rakip kaleye gidemiyorsun! Bu mu ya Galatasaray?"

Okan ı yemeye çalışıyor papazlar. Belli ki bununla yol olmaz dediler.

Hele şükür Icardiye ilk ciddi eleştiri gelmiş.

Öyle olsa Fb maçından sonra special coach diye paylaşmazdı. Dümdüz kötü oynuyor işte

Bazı şeyleri aleni yapamazsın ya. İçten içe Muslera dahil hocayı yeme seziyorum. İcardi geldiği gibi değil tabii ki, orası ayrı. Formunu yükseltecek kişi de hocadır.

Bazı şeyleri aleni yapamazsın ya. İçten içe Muslera dahil hocayı yeme seziyorum. İcardi geldiği gibi değil tabii ki, orası ayrı. Formunu yükseltecek kişi de hocadır.
Fazla mana arıyorsunuz. Topçuların kalitesine toz konduramıyorsunuz.

Hoca kendi kendisini yiyor, kimsenin bir şey yaptığı yok. Saydığınız isimler çatır çatır oynayıp şampiyon olurken takımın sorunları nelerse hala aynıları duruyor, üstüne de yenileri ekliyor hocam.

Alanya'ya gol atar, aşkım olur çalar her şey unutulur. prag, kopenhag, young boys, rfs yenemeyen takımız işte.

sanki koşanlar çok bi halt etti de. şu takıma 2 gol mü atmak daha rezilce 2 tane yemek mi 2-0 öndeyken. hem kafayı vurdurup hem de adamını kovalamayan apo gibi adamlar, onu kasımpaşa maçı üstüne ödül diye oynatan, 40 yaşında yılda 3 milyon maaş alıp takımını avrupa'da eksik bırakan ''kaptan''lara kıyamayan hocalar ve yöneticiler varken icardileri, tadicleri daha çok çeker bizim ülke futbolu.

Geri
Üst Alt