Nihat Kırmızı: "Beşiktaş'ın Vodafone Park teklifini değerlendireceğiz"

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: "Beşiktaş, maçı oynamak için neden bu kadar diretiyor anlamıyorum. Biraz empati yapsınlar. Geçmiş dönemde maçları ertelenmemiş ve zarar görmüşler. Neden bizim de zarar görmemizi istiyorlar? Bu bir kan davası mı?"

Nihat Kırmızı: "Kar, Nef Stadyumu'na da Olimpiyat Stadyumu'na da Vodafone Park'a da yağıyor. Yine de Beşiktaş'ın teklifini değerlendireceğiz. Oyuncularım o kadar formda ki, her gün maç olsa yine başarıyla oynarlar."

Beyaz TV (via demarkesports)

Boş konuşmayın hatta siz hiç konuşmayın nihat bey ne ağız ishali herif çıktı bu yav.

Ya kardesim uzatmayın su meseleyi artık

bu nihat kirmizi kim ya , sinirlendiriyor iyice insani.
capsiz capsiz konusmalar

Albayrak'a sövdük, daha beterini verdi. Şunun yüzünü görmemeyi nasip et.

Niye adamların stadında oynuyoruz. Ayrıca bu zemin yenilenmedi mi? Ne iş ilk karda böyle çökecekse.

Sadece beyaz tvye mi konuşuyor bu rednihat

3 aydır ortada yönetici yoktu. Barcelona ile berabere kaldık bu herif türedi. Kimsin sen Nihatinho?

Şimdi bu adam bu açıklamanın üstüne bir de para mı kazanıyor? Hey gidi hey...

Ben olsam direk lafı sokardım: "Bjk bizim sayemizde Barcelona'yı kendi stadlarına getirtmek yerine, ülke puanı için destek olup seneye direk kendileri eşleşip getirtse daha mantıklı olur" der sigara mı yakardım (sigara sağlığa zararlıdır!)

Hic konusmayip, biraz rotasyon yapip, yine biraz daha cok savunma yönlü oynayip bunlari tokatlayip gececektik.

Ne kadar çapsız adam var alayı bize yönetici olmuş ..

Geri
Üst Alt