Nihat Kırmızı: "Galatasaray'a erteleme talebi gelmedi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı:

"Galatasaray'a erteleme talebi gelmedi, eğer gelirse yönetim kurulumuz ve başkanımız bunu değerlendirilir. Ama şu anda bir talep yok. Belirlenen takvime göre motivasyonumuzu yapıyoruz. Eğer talep gelirse başkanımız yanıt verir"

"Fenerbahçe'nin Avrupa kupası maçları ve son zamanlarda yaşanan olaylar belki de ciddi şekilde ertelemeye teşvik edebilir ama bana göre bu takvim doğru bir takvim. Bu takvimle yola devam etmeliyiz. Talep gelir mi gelmez mi bilmiyoruz. Belki hiç gelmez talep"

Bu ne şimdi? Her kafadan bir ses çıkıyor!

Bizim yöneticiler neden ertelemeye onay verme imasindan bulunacak cümleler kuruyorlar okadar basiretiniz yoksa net olarak söyleyin ertelemeyi kabul ediyoruz

Yönetim kadrosu değişmeli. Çoğu ligi takip etmiyor ya da rakiplerin açıklamalarını takip etmiyorlar gibi görünüyor. Sanırım cv'lerine yazmak için yönetime girmişler.

Ağızı olan konuşuyor. Lan adam bize fetocu dediğinde nerdeydiniz? Şaklabanlık yapmayı bırakın. Siz konuştukça iş boka saracak.

fbye kupayi verin gitsin abi

bu ne böyle yahu

saygin baskanimiz ali koc deyip girecekler yakinda konuya

@nevzatdindar
Son dakika…

TFF’den yazı geldi. Galatasaray Kulübü de yazılı olarak yanıt verdi. Sarı-kırmızılılar 7 Nisan’daki Süper Kupa’nın ertelenemeyeceğini bildirdi.

@TribunDigital
🔴SON DAKİKA | TFF’den Galatasaray’a resmi yazı geldi;

“Süper Kupa finalinde yapılacak tarih değişikliği için size uygun bir gün belirleyin.”

Bu nasıl bir kopukluk böyle yav.

Bu yönetimle buralara kadar gelmiş olmamız müthiş başarı.

karşı tarafın tffye olan tehdit veya rüşvetlerinin boyutunu tahmin etmesi çok zor

Eger haber dogruysa siz neyi bekliyorsunuz? Sampiyonlugu da satin bir zahmet fenere

Geri
Üst Alt