Nihat Özdemir: "Galatasaray-Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak"

Şu anda İtalya'nın yaptığı bu değil mi zaten? İlla topluma yayıldıktan sonra mı aklımız başımıza gelsin.
İyi de bu sefer hayat durma noktasına gelir, panik vs. gibi etkenleri hiç söylemiyorum bile. Herkes evine çekilirse insanlar geçimini nasıl sağlayacak? Hadi yazılımcılar falan evdeki bilgisayardan freelance olarak çalışabilirler ama diğer sektördekiler ne yapacak orası da var.

İyi de bu sefer hayat durma noktasına gelir, panik vs. gibi etkenleri hiç söylemiyorum bile. Herkes evine çekilirse insanlar geçimini nasıl sağlayacak? Hadi yazılımcılar falan evdeki bilgisayardan freelance olarak çalışabilirler ama diğer sektördekiler ne yapacak orası da var.

Herkes evine çekilsin demiyorum ama spor, kalabalık aktiviteler gibi şeyler askıya alınmalı, belki okullar 1-2 hafta tatil edilmeli. Önlemler her olasılığa karşı maksimuma çıkarılmalı. Vaka sayıları artarsa o zaman panik olur asıl bence, 1 vakada millet alışverişe hücum etti 2 gündür, herkesin tek konuştuğu şey virüs.

Direk ligler ertelenmeli diye düşünüyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda İtalya'nın yaptığı bu değil mi zaten? İlla topluma yayıldıktan sonra mı aklımız başımıza gelsin.
bu durumdan etkilenen her ülkede 2 hafta sokağa çıkma yasağı konulmalı iş daha fazla ciddileşmeden. ekonomik zarar göze alınmalı çünkü önü alınmazsa zaten global ekonomi çok kötü sarsılacak.

Devletin kabul ettiği şeyi TFF'nin reddetmesi beklenemez zaten. Adamlar kendi ağızlarıyla salgın değil sadece vaka, o da kontrol altına alındı dedi. Nihat Özdemir'in başında olduğu federasyonun da çıkıp ''bu devlet yalan söylüyor, risk var'' diyecek cibilliyeti yok. Bence şu ortamda haddinden, gereğinden fazla bir meydan okuma, inşallah bir sıkıntı çıkarmaz. Hiç yoktan ertelenebilir ya da Euroleague'in yaptığı gibi salonun-stadın 4'te, 5'te 1'i gibi bir küçülmeye gidebilirdi. Ama devletin bize şu ana kadar gösterdiği veri neticesinde böyle bir kararın çıkmasını da yadırgamıyorum. Bundan sonra olacak hayırlı olay da, hayırsız olay da devletin boynuna. Giden herkes yine de mümkün mertebe dikkat etsin kendine.

Saçma bir algı oluşturuldu Cevahir Avm hafta sonu kaç kişi girip çıkıyor bir araştırılsın sadece bu maç için haberler yapılıp algı oluşturulmaya çalışan bir tayfa var gerekli tedbirler alındı zaten ortalığı yangın yerine çevirdiler resmen.

maça gelen 50 bin. mekanlarda, kafelerde toplanıp izleyecek insan sayısı eminiz ki kaç kat daha fazla. seyircisiz olması mantıklı bir çözüm önerisi değil öyle bir şey yapacaklarına ertelesinler daha mantıklı

asıl cümbüş ts maçında olacak sanırım

Saçma bir algı oluşturuldu Cevahir Avm hafta sonu kaç kişi girip çıkıyor bir araştırılsın sadece bu maç için haberler yapılıp algı oluşturulmaya çalışan bir tayfa var gerekli tedbirler alındı zaten ortalığı yangın yerine çevirdiler resmen.

Bu rahatlık yüzünden virüs bu hale geldi zaten. Her dakika bir haber geliyor. NBA, EL askıda. La Liga'da maçlar 2 hafta ertelendi. RMA'da bir topçu covid pozitif. Mclaren çalışanı pozitif ve haftasonu Melbourne'dan çekildi. Ronaldo karantinada. WHO olayı global pandemic ilan etmiş, Almanya başkanı nüfusun yarısına yayılabilir diyor, biz hala maçın derdindeyiz şaka gibi.

ligler komple iptal edilmeli, bu isin sakasi yok

Şimdi arkadaşlar ülkemizin sağlık sisteminin en iyi yaptığı şeylerden biri analiz ve takiptir. Kalan her şeyini eleştirin, dünya da eleştirilmeyen sağlık sistemi yok zaten ama bu konularda iyiyizdir.

Eşim 3 sene önce zatürre olduğunda bi sağlık bakanı aramadı, biraz da güvenin canım

okullar en riskli ortamlar çocuğun bir tanesi grip oluyor bütün sınıf grip sonra çocuklar eve gidince ailelerine de bulaşıyor

Geri
Üst Alt