Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.313
- 58.826
- 4.758
ts rahat rahat acikladi ztn
bunların da önemli maçı vardı diye bizimkini seyircisiz yapmadılar yoksa garanti seyircisiz oynatırlardı bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts rahat rahat acikladi ztn
İyi de bu sefer hayat durma noktasına gelir, panik vs. gibi etkenleri hiç söylemiyorum bile. Herkes evine çekilirse insanlar geçimini nasıl sağlayacak? Hadi yazılımcılar falan evdeki bilgisayardan freelance olarak çalışabilirler ama diğer sektördekiler ne yapacak orası da var.Şu anda İtalya'nın yaptığı bu değil mi zaten? İlla topluma yayıldıktan sonra mı aklımız başımıza gelsin.
Bence olması gereken budur zatenSeyircisiz oynanınca veya ertelenince virüs bulaşmayacak mı? O zaman okulları, sosyal faaliyetleri, eğlence yerlerini, metroları, otobüsleri alayını kapatalım. Herkes evine kapansın virüs bulaşacak diye.
İyi de bu sefer hayat durma noktasına gelir, panik vs. gibi etkenleri hiç söylemiyorum bile. Herkes evine çekilirse insanlar geçimini nasıl sağlayacak? Hadi yazılımcılar falan evdeki bilgisayardan freelance olarak çalışabilirler ama diğer sektördekiler ne yapacak orası da var.
Ben tam olarak böyle düşünmüyorum. Çünkü ülkemizde yalnızca "1" vaka var o da yabancı uyrukluymuş. Tedbir tabii ki alınmalı ama olağanüstü tedbirler almayı gereksiz buluyorum.
bu durumdan etkilenen her ülkede 2 hafta sokağa çıkma yasağı konulmalı iş daha fazla ciddileşmeden. ekonomik zarar göze alınmalı çünkü önü alınmazsa zaten global ekonomi çok kötü sarsılacak.Şu anda İtalya'nın yaptığı bu değil mi zaten? İlla topluma yayıldıktan sonra mı aklımız başımıza gelsin.
Seyircisiz oynanınca veya ertelenince virüs bulaşmayacak mı? O zaman okulları, sosyal faaliyetleri, eğlence yerlerini, metroları, otobüsleri alayını kapatalım. Herkes evine kapansın virüs bulaşacak diye.
Saçma bir algı oluşturuldu Cevahir Avm hafta sonu kaç kişi girip çıkıyor bir araştırılsın sadece bu maç için haberler yapılıp algı oluşturulmaya çalışan bir tayfa var gerekli tedbirler alındı zaten ortalığı yangın yerine çevirdiler resmen.