Nihat Özdemir: "Herkes dekoder alsın"

Cevap: Nihat Özdemir: "Herkes dekoder alsın"

Şu takımın içinde hiç mi onuruna düşkün bi adam bulunmaz. İstifa ettinmi bitmiştir, dönmek olmaz. Bu adamlar yüzünden çocuk oyuncağına döndü olay..

Bu sezon için anlaşmaya varıldığı belli oluyor zaten. Maalesef bizim yönetimimiz de önümüzdeki sene düşürülmeleri şartıyla kararın sene sonuna kalmasına göz yummuş gibi gözüküyor. Belli ki Lig Tv herkesi tehdit ediyor. Bırakır gideriz, borçlarla baş başa kalırsınız diye. Muhtemelen bu yalandan istifacılara Lig Tv zorla açıklama yaptırıyor. MAA da zaten garantisini verdi. Dünyada örneği yok. Adamı "şike yaptığı için" ŞL'ye göndermiyorsun ama geçen seneki kupa müzelerinde duruyor ve bu sene ligte oynatıyorsun. Kem küm kem küm sonunda kararı sezon sonunda vereceğiz diyorsun.

Kararın sezon sonunda verilmesi ne demek? Nasıl böyle bir yetki bulurlar kendilerinde?

Olayın iki boyutu var;

1- Bu ülkede biraz hak hukuk varsa eğer bu adamların da şikeye ortak olmaktan içeri alınması lazım. Düşünün, eline belgeler gelecek sen kararı şimdi vermiyorum diyeceksin. Bir devlet dairesini düşünün. Bir memur usulsüzlük yapmış diyelim ki hapislik bir durum yok ama devlet memurluğundan atılması gerekiyor. Tüm belgeler eline gelmiş ve kurum ben kararı şimdi vermiyorum diyebilir mi? Bu görevi ihmaldir en hafif suç olarak. Kaldı ki bundan öte "şikeciler ile işbirliği" yapıldığı için soruşturma bile başlatılmalı bence.

2- Hadi bizim ülkemizde böyle gelmiş böyle gider diyelim ama bakalım UEFA ya da FIFA bu işe sessiz kalacak mı? Elinde belge olup da soruşturma yürütmeyen, şike kararını keyfi olarak fi tarihinde vereceğini şimdiden açıklayan kendisine bağlı bir federasyona (fenerasyon) bir yaptırımları olacak mı? Platini Fransız. Zaten Türkiye'yi sevmez adamlar bir de iyice kızdırdılar CAS'a falan başvurarak. Bence her şey olabilir.

Fenerliler kesin bunun lafını dinler. Ligtv hadi yne iyisin.

Sana alıp göndereceğim bir tane dekoder nihat.

Nihat Özdemir sovlarina devam.

Bu adam konuşmaktan başka işe yaramıyor. Susmayı öğretmemişler

Mavi kapakları topluyoruz ya engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye yardımı için

Nihat Özdemir de Decoder alın diyerek Aziz Yıldırım a yardım kampanyası başlatıyor

Neden Anlamıyorsunuz ???

:D;)

Sen önce sözünde durup istifa et. Sonra konuşmaya yüzün olsun Nihat efendi. Söylediklerinde de haklısın aslında. Dekoderi Fenerbahçe taraftarları alsın sadece. Nasıl olsa şike yapana ceza yok. Bu tiyatroyu keyifle izleyebilecek tek mide senin kulübünün taraftarlarında var.

Dekoderin başında kırılsın emi..:sopa:

Geri
Üst Alt