Nihat Özdemir: "Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"

Putin ve Erdogan birbirini ornek almiyorlarsa, yakin temasda degillerse surekli bende bisey bilmiyorum. Bunlar hep 'hybrid democracy' anlayisi.

Özeti tam olarak budur.

Biz bunu zaten planliyorduk, Fenerbahce bosuna almadi

- Altay Bayindir
- Murat Saglam
- Baris Alici
- Berke
- Tolgay Arslan

Aldilar 1 sene gecdi simdi getiriyoruz.

Zaten en cok Galatasarayi etkilicek tam isabet .

“Kulüplerimizin görüşü alındı. Çoğu 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna evet der miyiz?”

Ulan madem kulüplerin görüşünün hiçbir önemi yok, zaten istediğini yapacaksın o zaman neden soruyorsun?

Sorduk demek icin, onlarin ne istemesi önemli degil diyor yanI, ben sadece sordum Show olsun diye.

Çözüm basit. Kimse bein sports'a para kazandırmıyor. Bunun sonucunda da Katarlılar inşaatçıyla reisini yola getiriyor.

Aslında var ya FIFA'ya şikayet edeceksin bunları futbola siyaset karıştırıyorlar diye. 5 sene milli takım dahil hiç bir Türk kulübünü Avrupa'ya almayacaklar da Galatasaray var işte...ligin değeri Belarus liginin değerinin altına düştüğünde göreceğim ben bunları. O yediğiniz paralar haram zıkkım olsun.

Bunun süresi nerde kardesim? Biz bir iki yil sonra böyle bir yenilik getirecegiz ona göre yapin transferini demek yerine, yeni sezon biz buna karar verdik ne diyorsak o dersen her yerden tepki yersin. Millet simdi elindeki yabanciyi yedek külübesinde otursun mi diye para verecek? O vakit böyle karar veriyorsaniz ozamanda bir zahmet külüplere maddi anlamda destek olunda görelim

Bu beyinsizi çok ağır protesto etmek gerek. Gerekirse radikal kararlar alınsın ama yemez alınan banka kredileri ile resmen biat ettik. İşte bu yüzden kulüpleri ekonomik olarak bağımlı ettiler ki kimse ses çıkaramasın.
banka kredilerinden önce de kimse sesini çıkaramıyordu zaten. ünal aysal biraz diklendi 40 milyon tl ceza kestiler kulübe, o gidip dursun gelince affedildi.

Elde cep twit yazılmaz, bacak bacak üstüne atılmaz.

İptal edin üyelikleri ve bu durumu özellikle belirtin. Sınırlamalı ligi alsın götüne soksun

Geri
Üst Alt