Nihat Özdemir: "Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"

Kisitlamayi
1. Taraftar istemiyor
2. Kulupler istemiyor
3. Teknik direktorler istemiyor
4. Cok ciddi yatirim yapmis yayinci kurulus istemiyor

Uc kisi istiyor. Onlarin kim olduklarini da herkes biliyor
Bu adam gidince yabanci kurali tekrar ayarlanir. Galatasaray baskani ve yonetimi bu sureci daha iyi yonetip bu adamin basa gelmesini stratejik olarak engelleyecekti. O noktada zaten cok sey kaybedildi.

Birilerinin keyfi istedi diye,yabancı sayısında düşürülmez Nihat efendi!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan yabancı sınırı yokken Türk futbolu kaç tane oyuncu kazandırdı. Uğurcan, Ozan, Merih, Okay, Cengiz ve niceleri. 5 sahada 3 kenarda, 5 tribünde, 8 keranede gibi aptal saptal sistemlerde kim ne kazanmış? Arda. Başka? Yok. Sistemde Avrupa'nın köy takımları 10.000 euro luk gurbetçi Türkleri 500.000 euro'lara kakaladı. Çakal Anadolu kulüpleri amatörde oynayacak seviyede adamlara milyonlarca lira fiyat çektiler.

Eleştirilere cevap veren Nihat Özdemir, "Kulüplerin hepsinin görüşü alındı ama birçoğu sahaya 11 yabancıyla çıkmak istiyor. Ben buna ‘Evet' der miyim! Sahaya 11 yabancı çıkılmaz. Ona göre proje yapsınlar. Altyapıya önem versinler" dedi.

Neden sahaya 11 yabancı ile çıkılmaz ? Bir tane mantıklı sebep söyle .
Sen kimsin de on bir kulüp yöneticisinin lafından fazla önemseniyor lafın ?

14 yabancıyla kadro kurup rezil bir sezon geçirdik Avrupa da rezil ötesi olduk. efendim rakiplerle eşit şartlarda mücadele edemiyoruz yakınmamız boşa gitti al işte 14 yabancı vardı naptın derler.
saha içindeki yabancıyı 6 ya 7 ye filan düşürmese bu karara çok karşı çıkmazdım 8+6 iyi olurdu mesela. sınırsız yabancı olunca aptal aptal transfer yapıyoruz çünkü. 20 milyon euro kiralik adamlara maaş ve kiralama ücreti vermişiz neden nasılsa hakkımız var boş kalmasın kontenjan diye.
Şimdi Sınırlama gelecek diye kolundan tuttuğunu kadroya katmaz artık Terim ve yönetim.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiyede buna hazır tek klüp altınordudur .İkinci bir klüp yoktur , olamaz da .Bakmayın trabzonun sevindiğine , takım dediğin en az 16 kişi lazım sağlam , trabzon hadi gençlerinide saysan 5 kişi çıkmaz adam gibi geri kalanı ne yapacak nerden bulacak. Hadi bizimkiler parayı yükler verir iyi kötü transferde , bunlarda para da yok yerli alabilecek kadar.

yabanci kurali sana ;11 tane yabanci ile sahaya cikmak zorundasin demiyorki ... istiyorsan 11 tane turkle cik sahaya kime ne , ama kelime oyunu yapip yabanci kurali diyorlar ,

Sen kimsin ? Tff başkanı. Futbolu kulüpler oynuyor. Senin görevin kulüplerle ortka hareket etmek. Ama sen derdinin farklı olduğunu çok iyi biliyoruz. Fenerbahçeni kurtarmak için gözünü karartmışsın. Kulüplerin çoğu sınıra karşı. Peki kim istiyor? Fenerbahçe. Sen kendini çok akıllı sanıyorsun heralde Nihat ?

Türkiyede buna hazır tek klüp altınordudur .İkinci bir klüp yoktur , olamaz da .Bakmayın trabzonun sevindiğine , takım dediğin en az 16 kişi lazım sağlam , trabzon hadi gençlerinide saysan 5 kişi çıkmaz adam gibi geri kalanı ne yapacak nerden bulacak. Hadi bizimkiler parayı yükler verir iyi kötü transferde , bunlarda para da yok yerli alabilecek kadar.
Altınordu'nun ligde kaçıncı olduğu ortada. Bir tek stoperleri var şuan satabilecekleri.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala kavrayamadiklari birsey var. Kimse 14 yabanci almak zorunda degil, hele hele ilk 11 de 11 yabanci oynatmak zorunda hic degil.

Isteyen istedigi kadar yerli oynatabilir, kimse takimlari bu konuda kisitlamiyor veya zorlamiyor. Biraksinlar magduru oynamayi, biktim su ülkedeki magduriyet serzenisinden.

Hocasi cikar yok yerliler oynayamiyor der, isin ne yetistir ve oynat. Futbolcular cikar, benim yerli kardeslerim genc yasinda futbolu birakmak zorunda kaldilar yabancilar yüzünden der. Sercan 29 yasinda Survivor'a gidiyorsa bu yabanci oyuncular yüzünden mi. Daha iyi calissaydi kendine daha iyi basksaydi da bu hallere düsmeseydi.

Cok para istiyor diye yolladigimiz Gomis her gün özel calismalar yapiyordu kendini fit tutmak icin bizde oynarken. Sonra yabanci hayranligi derler, eh isine saygisi olan adam bunun karsiligini herdaim alir. Yabanci kurali gelsin de biz yerliyiz mecbur oynatacaklar diyerek yata yata para kazanmayi hedeflemekle olmuyor bu isler.

Geri
Üst Alt