GSCimbom
Nihat Özdemir: "Yabancı kuralı kademeli bir şekilde düşürülmelidir"
Mert Aydinli

Nihat Özdemir: "Yabancı kuralı kademeli bir şekilde düşürülmelidir" Sayfa 4

Mert Aydinli ·

Cevap
152
Okunma
5,7K
Sayfa
4/8
Bu işin çözümü belli.

Takımların taraftar grupları biri araya gelip açıklama yapacaklar, toplu decoder ifadeleri olacak.

Kavga yerine ortak hareket.

Kulüp yöneticileri bunu çözemez çünkü hemen hepsi ihale kovalayan yiyici tayfa.
Ayri ayri da olur farketmez, buna gotu yiyen bir ultraslan var mi? En fazla yumusak bir protesto yapiyormus gibi yaparlar

Bunlar hep taraftari susturma cabasi baska bir sey degil

Akli olan taraftar tffyle adayiyla falan degil Galatasarayla ugrasir

Galatasaray karakter koymayacak bu surecte bilerek yumusak kalacak taraftari gecistirmeye calisacak

Bunu gorup cok agir tepki verilmesi gerekirken susup izleyecegiz
Tepkiyi verirler ama Kulüpler Birliği'ne göre değişir..

Sezon bitti mac kalmadi. Herkes Bein abonesine uzatmazsinda görelim ne yapiyorlar. Benim tek umutum katarlilarin 6+2+2 gibi salak birsey onay vermeleri.

Hep söyledim yine söylüyorum. Yabancı sınırı gelsin bu ligdeki bir maçı açıp bir dakika bile izlemem. Sırf Türk olduğu için oynayan yetenek fukarası topçuları izleyip kanser olamam hiç.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türk oyuncuların takımlarında yer bulamaması niye önemli? milli takım önemsendiği için mi? Eğer milli takım bu kadar önemseniyorsa neden kulüplere bu tür kısıtlamalar getirmeye çalışmak yerine başka bir çözüm bulunmuyor?

Bu Turk Futbolu boyle geri kafalilar yuzunden gram ilerlemez. Maalesef yakinda ligin ipini cekeler, umarim yayinci kurulus daha para falan da vermezde hepsi batar ve Turk Futbolu biter.

47349
kılıklı herif durup dururken sinirimizi zıplattı .. yerinde

Geri