Nihat Özdemir: "Yabancı sayısı eninde sonunda 6 yabancıya düşmek durumunda"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Nihat Özdemir: '' Bugün Federasyon başkanı olsaydım, başkanlığa devam etseydim Süper Ligdeki takımlar 6 yabancı ile oynayacaktı. Bugünkü TFF bunu değiştirdi ama eninde sonunda 6 yabancıya düşmek durumunda. 8 yabancı fazla Türk oyunculara daha fazla yer vermeliyiz.''

Duserse furkan koçak,oğuzhan yancel ve ada yüzgeç ağzınıza ederken izlersin o zaman.o zamanda bisey degismeyecek

Son düzenleme:
Çok uzağa, teknik bilgilere falan gitmeye gerek yok. FM oynayan adam bile bilir yabancı sınırının nasıl kötü, nasıl zararlı bir şey olduğunu.

Takımın gelişiminin, seviyenin yükselmesinin ve Avrupa'da başarı elde etmenin önündeki en büyük takozdur yabancı sınırı.

Elinde çok daha iyisi varken veya çok daha iyisini alabilecekken, sırf yabancı sınırından dolayı beş para etmez bir adamı ilk 11 oynatmak zorunda kalırsın.

Üstüne üstlük biraz topa vurmayı bilen yerli futbolcu, sırf yabancı sınırı nedeniyle kıymete biner. 3'e alınacak oyuncu için 13 istenir.

hadi bul bana boey yerine aynı kalitede bir yerli.
davinson yerine aynı kalibrede bir yerli bul.
icardi yerine bi santrafor bul bana yerliler arasından.
torreira ile aynı çapta bir yerli ön libero getir hadi.

ama bu kafa için önemi yok. boey olmasın, tarık çamdal olsun yeter ki yerli olsun bunlar için.

Son düzenleme:
Diğerini indirmeye çalışanların servet yardımcılı tff basgan adayı bu heralde

Adamla yapılan tüm röportajlar inşatta, şantiyede falan. Akıl aldığımız adam bu yani.

Çok zengin diye futbol kulübüne yönetici olmuş bir inşaatçı.

Neye göre 6 yabancı olmalı, elinde done var mı? Ülkede oyuncu yetiştirecek tesis ve hoca var mı? Adı futbolcu olunc futbolcu olunmuyor.

Adamla yapılan tüm röportajlar inşatta, şantiyede falan. Akıl aldığımız adam bu yani.

Çok zengin diye futbol kulübüne yönetici olmuş bir inşaatçı.

Neye göre 6 yabancı olmalı, elinde done var mı? Ülkede oyuncu yetiştirecek tesis ve hoca var mı? Adı futbolcu olunc futbolcu olunmuyor.

Sapla admirimmm senin tsagin 20 kilo

Gören de alt yapilardan her yil inanilmaz yetenekler cikiyorda yabanci siniri yüzünden bu arkadaslara süre verilmiyor, sanki bilmiyoruz yabanci siniri düstükce yerli oyuncularin nasil oynadigini. Büyük takima transfer olana dek kendini yirtar sonra sözlesmeyi kapip yatisa gecer.

Gesendet von meinem M2011K2G mit Tapatalk

lan yürü git altını üstünü dolduramayacağınız taleplerde bulunmayın. mantıklı hiç bir açıklaması yok şu sınırın.

Geri
Üst Alt