Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.053
- 1.408
- 303
10 da el sıkışalım ama 10 oyuncu için şart lazım en fazla 3 tanesi 30 yaş üzeri olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar kritere mritere falan kafa yormazlar 6 yabancı yaparlar gecerler.
yalnız turki cumhuriyeti oyuncularının serbestliği müthiş bi olaymış.
istiklal marşı okumuyor diyemezde kimse adamlara işin içine bi girseler turki reisler daha türk çıkarlar o lafı diyenlerden
İnsan fikir değiştirir arkadaşlar, fikir değiştirmeme halini kutsamamak gerek. Yabancı sınırı evet saçma sapan bir şey yabancı sınırlayınca otomatik olarak yerli futbolcu yetişmeyecek, manasız şekilde yerlilerin fiyatı artacak kimse avrupaya gitmeyecek vs vs. Zamanında o kadar çok dillendirildi ki bunlar papağan gibi tekrara girmeye gerek yok, arşivde duruyor tamamı.
Geçmiş mesajlarda insanlar ekseriyetle artık değişsede umurumda değil, sınırsız olunca yerli yerine yabancı çöplere gömüyoruz parayı vs demişler. Neden ? Takımın son halinden ötürü, peki haksızlar mı ? Bence kesinlikle değiller. Kabaca 3 yıldır yabancı serbest ama gelen giden futbolculara bakıyorsun yaşlı, sakat veya kafadan sakat. Oynanan futbola bakıyorsun yabancı sınırının olduğu günlerden daha kötü. Eh hal böyle olunca insanların umudu kırılıyor ve sınırsız olunca da bir bok olmuyormuş diyorlar, açıkçası burada kızılacak veya tepki koyulacak bir şey görmüyorum.
Ha diyeceksiniz yabancıyı sınırlayınca (ki ben yabancı sınırını savunmuyorum) sorunlar çözülecek mi, çözülmeyecek tabiki. Tıpkı yabancı sınırı kalkınca Türk futbolunun sorunlarının çözülmediği gibi. Türkiye hangi konuda (savunma sanayi hariç) disiplinli bir şekilde ve uzun vadeli plan yapıp bunu katı bir şekilde uygulamış ki futbolu ve genel olarak sporu adam etsin Allah aşkına birazcık gerçekçi olalım. Geçen yıl yabancı sınırı muhabbeti çıktığında tepki olarak aboneliğimi kapatmış insanım, bugün geldiğim noktada ise yabancı sınırı meselesine tepkisizleştim çünkü yapılan saçma sapan işlerden gına geldi artık.
Yabancı sınırı isteyen tayfaya en iyi cevabı iyi transferler yapıp avrupada başarı sağlayarak verecektik, bilmem kaç yaşındaki babel'e 3 yıldan 2.5
milyon euro + kontrat yaparsan, sakat adama 7 milyon euro senelik verirsen (inş utandırır) hayırdır hacı sen neyin kafasını yaşıyorsun derler tabi.
Bu dediklerine %100 katılıyorum büyük üstat, ben zaten yabancı sınırına karşıyım. Yazdığın konuları tamamen gözardı ederek sadece futbol özelinde yazdım o yazıyı. Haberdeki '' ilk 11'in tamamını yabancılardan kuran takımlar '' detayı bile pek çok şeyi ele veriyor zaten.reis 14 yabancı serbestliğini değerlendiremedik evet ama yapacağımız kaliteli transferler ve onun doğrultusunda gelecek olan başarılar karşıt görüştekiere karşı herhangi bi cevaba sebebiyet vermeyecekti ki. aksine adamlar son sözün son kararın kendilerinde olması nedeniyle bunu tehdit olarak kullanmaya devam edeceklerdi. dursunun bilmem naparımm ffpsini hepsini alın emrinden sonra nezaman iki maç üst üste kazansak bunu bi tehdit gibi getirip koydular önümüze.
herifin açıklamasına bak bazı kulüpler 11 yabancı ile oynuyor bu rahatsız ediyor bizi vs. şuna kafa yordukları kadar insanları rahatsız eden diğer konulara kafa yorsalar onların üstüne gitseler yaşanılan şikayetlerin yuzde 90nı kesilir gider. işleri güçleri eyyam başka bişey değil.