Yalan yanlis haber yapmayin arkadaslar, okudugunuzu anlayin önce, metnin tamami su sekilde:
"Biz FENERBAHCE kulübü olarak artik galatasaraya yetisemiyoruz. Sanli FENERBAHCEMIZ, 100 yillik cinarimiz, kiymetlimizi bu durumdan cikarmak ve üst düzey futbolun oynandigi bu degerli ligimizde rekabeti korumak istiyoruz. Durdurulamaz bir yükselisin icinde bulunan, ekonomik ve sportif basarilarin arasina hergün bir yenisini ekleyen Türk futboluna bizimde bir katkimiz olsun, sesimize kulak verilsin istiyoruz.
Bakin, sevgili FENERLILER, evinizde cocuklar televizyonun karsısına dizilmis oturuyorlar, karsınızda reklamlara cıkan cocukların elinde kupalar, altin madalyalar birbirlerine ikram ediyorlar birbirleriyle yiyisip sakalasıyorlar. o cocuk aklından geciriyor 'benim de bir kupam olsa, benim de bir madalyam olsa' diyor, anne bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor.
Artik durum cok vahimdir sevgili FENERBAHCELILER, bundan mütevellit vizyonumuzu ve ufkumuzu genisletip sizlere cözüm önerilerimizi sunuyoruz.
1 - Profesyonel liglerin henüz baslamadigi yillarda kazanilan tüm amatör sampiyonluklarin, profesyonel sampiyonluk haznemize eklenmesini talep ediyoruz. Bundan daha dogal ne olabilir? Amatör lig ile profesyonel ligi ayiran ince bir cizgi varda bizim mi haberimiz yok?
Her neyse, polemik yaratmayi sevmedigimizden bu konuyu fazla uzatmayacagiz.
Fazla birsey istemiyoruz, amatör sampiyonluklarimizin, profesyonel sampiyonluklarimizin yanina eklenmesini istiyoruz okadar.
Bu sayede galatasarayin profesyonel sampiyonluk sayisini gecip bizde formamiza tüm galaksinin yildizlarini yapistirabiliriz.
Cumhuriyetin son kalesi olan bizler, gelin hep birlikte FENER olalim isik tutalim sanli FENERIMIZIN bahcesine.
Peki bugüne kadar neden kimsenin aklina gelmedi? Cünkü vizyon yoktu, adalet yoktu, egitim yoktu.
2 - Yabanci kontejaninin sanli FENERBAHCEMIZIN yabanci sayisina göre ayarlanmasini talep ediyoruz.
Nezaman yabanci sayimiz azalir veyahut yükselirse her daim adaletli davranan Türkiye Futbol Federasyonunun yabanci
kuralini FENERBAHCEMIZIN lehine gözden gecirmesini bekliyoruz. Bu sekilde galatasarayin kadro yapisini bozabilir, ekonomik zarara ugratabiliriz.
Zira bir cok oyuncu alelacele elden cikarilmasi gerekecek, yüksek fiyatlara yerli ve milli mal alinacak ve büyük ihtimal dikis tutmayacak.
Bir tasla iki aslan vurmus olacagiz.
Tabi kimileri cikip simdi laf ediyor, neymis efendim yillar önce yabanci kontenjaninin kaldirilmasiyla ilgili taleplerimiz olmusta simdi hayirdir sen, kimsinciler türedi... Ebesinin Ali Samiyeni yani...
Yav elinizi vicdaniniza koyun, biz kendimiz icin böyle bir talepte bulunmus olabilirmiyiz?
O dönem bir kere hasbelkader galatasaray sampiyonluk yarisindaydi eyvallah, ligi seviyeli bir sekle sokmak icin,
yani galatasarayi kendi seviyemize yükseltmek, onurlandirmak icindi hersey.
Maksat ligin kalitesi artsin. Asla art niyetle hareket etmiyoruz ve etmeyecegizde bundan kimsenin süphesi olmasin.
Biz adaleti savunan, Türkiye Cumhuriyetinin son kalesiyiz.
Nedemis atalarimiz?
Atlar istedi diye köpekler ölmezmis -
3 - Dünya bizim vizyonumuzu konusuyor suanda acin kanallari izleyin!
Furkan TV, Meltem TV efendime söyliyim Brazzers gibi bilinen kanallarda adimiz geciyor.
Örnek verecek olursam #fenerol kampanyasi almanlari kiskandirdi. Hakikaten. Cok önemli.
Sen 70 yil sosyo-kültürel analizlerde bulun, vergi sistemini nasil daha fazla sikabilirim diye kafa yor
sonra Rusya kadar yüz ölcümüne sahip Istanbulda, Ali Koc gibi vizyonu ve ufku genis biri ciksin ve tüm maddi sorunlari cözecek o mükemmel ve dahiyane fikri ortaya atsin.
Nedir bu fikri bukadar sahane kilan? Simdi efendim, biz tüm mütevaziliklerimize ragmen yüksek bedellere dünya yildizlarini getirdik.
Inanin cok degil, kisa bir süre icerisinde sike yapmadan, hile ve hurdaya bulasmadan sampiyonlar liginde gruplardan cikabilecek duruma gelecegiz. Suanda bizden kücüklere öncelik taniyoruz. Önce Barcelona, Liverpool gibi siradan kulüplerin kupa kaldirmasini bekliyoruz.
Sonra bütün bu mütevaziligimizi bir kenara birakip profesyonellige yakisir bir sekilde hareket edecegiz.
Simdi lafi fazla gevelemeden acikliyacagim. Bu yüksek bedellere gelen oyuncularin maaslarini kim ödüyor?
Taraftar ödüyor. Kulübün diger masraflarini kim ödüyor, yine taraftar. Peki ya #fenerol kampanyasini kim ödüyor yine taraftar.
Gördünüzmü su inceligi? Dünyanin hic bir yerinde fakirler zenginlere bagista bulunmazken biz buna öncü olduk.
Fakirden alip zengine dagitiyoruz. Bakmayin siz Slimanin 4,7 milyon Euro maas aldigina.
Adamin 3 tane cocugu var, bir villa bir kac tane arabasi var, hergün et yemek zorunda kaliyor, spor salonunda antrenman yapmak kendine dikkat etmesi gerekiyor. Bazen hayat cok acimasiz olabiliyor gördügünüz gibi.
Her neyse almanlar tabi kiskancliktan bir turnuvami ne varmis oraya davet etti bizi.
Katilimcilarin isimlerini görünce uygun olmadigini düsündük ve kabul etmedik zira biz FENERBAHCE kulübü olarak düsük seviyelerde oynamaya alisik degiliz. O yüzden ebedi düsmanimiz ezeli rakibimiz galatasarayi önerdik bu sefer karsi taraf kabul etmedi. Neymis efendim galatasaray gibi UEFA kupasini bile alamamis daha 22 sampiyonluk bile elde edememis bir kulübün o seviyelerde ne isi varmis.
Bizde yapistirdik cevabi, "be amua godum ozaman bizi niye cagiriyon?"
Dediler sizin büyüklügünüz kupalarla ölcülemez. bakin burasi cok önemli.
Cok önemli birsey söylüyorum. Yorulmadik degilmi?
....
"