Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen beraat diye haber çıktı, ne iş
Bu ülkeyi uzaylılar yönetiyor dense kim aksini iddia edebilir?kayınbiraderi hakkında ki beraate savcı itiraz etmiş. tekrar gözaltına alınmış. ama beraat kararını veren mahkeme de yargılanacakmış . bence tutuklansa da ilk mahkeme de tekrar beraat eder.
Amaç zaten oymuş o yüzden daireyi görecden almışlar adamın müebbet yeme durumu var diye salalım kaçsın diye organize etmişler. Bu arada senin alpay 1.5 ay sonra mesaja 1.5 saat sonra cevap veriyormuş gibi mesaj atıyor arada 2 kez şehir dışında çıktım benArkadaş bu ne saçma iş, 4 yıl sonrasında hapisten çıkıyor, 2 gün sonra tekrar yakalama emri çıkıyor, ya adam yurtdışına falan çıktıysa?
Alkolludur tahminenAmaç zaten oymuş o yüzden daireyi görecden almışlar adamın müebbet yeme durumu var diye salalım kaçsın diye organize etmişler. Bu arada senin alpay 1.5 ay sonra mesaja 1.5 saat sonra cevap veriyormuş gibi mesaj atıyor arada 2 kez şehir dışında çıktım benbilgin olsun adres aldım dönünce bakacağım üstat
Amaç zaten oymuş o yüzden daireyi görecden almışlar adamın müebbet yeme durumu var diye salalım kaçsın diye organize etmişler. Bu arada senin alpay 1.5 ay sonra mesaja 1.5 saat sonra cevap veriyormuş gibi mesaj atıyor arada 2 kez şehir dışında çıktım benbilgin olsun adres aldım dönünce bakacağım üstat
Aynen üstat dediğim gibi 1 saat önce ajanslara düştüHSK, Metin İyidil'e beraat kararı veren İstinaf 20. Ceza Dairesi üyeleri hakkında soruşturma başlattı.
Mesaj kutuma yeni düştü diyorO gerizekalıya ben söyledim sana cevap vermiş, niye bana haber vermedin diye. Öyle farketti.
Way kolpaci way yalanciMesaj kutuma yeni düştü diyor
Onun yalanını silkeleyeyim.Mesaj kutuma yeni düştü diyor