Nijerya Millî Takımı Oyuncuları, Protesto Sonrası Paralarını Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Nijerya Milli Takım'ındaki ödeme krizinin çözülmesinin ardından Nijerya Milli Takımı, Gabon maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirmek üzere tesislere hareket ediyor.

Abi irkcilik gibi olmasın ama ortama bak safari otobüsüne biniliyor gibi

MT maaşı filan mı alıyorlar.

Video da ne gördün de ortam hakkında böyle tbir yorum yapma gereği duydun anlamadım.

Siyahı insanlar var diye mi?
Çapraz bağ kopuğunu agri kesiciyle durdurmaya çalışırlar ise göreceğim Alper

Genel bir yorum oldu evet ama son kamp fotoğraflarında ormanın çölün arasında veya maçların tarlalarda oynandığı görüntüleri ne çabuk unutmuşsun

Afrikali oyuncular için milli takıma yollamama serbestliği gerektiğini düşünüyorum

Çapraz bağ kopuğunu agri kesiciyle durdurmaya çalışırlar ise göreceğim Alper

Genel bir yorum oldu evet ama son kamp fotoğraflarında ormanın çölün arasında veya maçların tarlalarda oynandığı görüntüleri ne çabuk unutmuşsun

Afrikali oyuncular için milli takıma yollamama serbestliği gerektiğini düşünüyorum
Saçma bir yorum olmuş çünkü video ile bir alakası yok bu yorumun ama neyse.

Ayrıca son cümlen dibine kadar ırkçılık içeriyor.

Saçma bir yorum olmuş çünkü video ile bir alakası yok bu yorumun ama neyse.

Ayrıca son cümlen dibine kadar ırkçılık içeriyor.
Türkçe anlamakta zorluk mu çekiyorsun Alper yazdiklarimin irkçilik ile uzaktan yakından alakası yok.

Rehin alınmalar, kum da tarlada oynatmalar, profesyonellikten uzak organizasyonlar, uçak sorunları vs bu söylediklerimi daha önce Okan Buruk da söyledi zaten o da mı irkcilik yapmış oluyor? :asd:

Tövbe Estagfurullah

Türkçe anlamakta zorluk mu çekiyorsun Alper yazdiklarimin irkçilik ile uzaktan yakından alakası yok.

Rehin alınmalar, kum da tarlada oynatmalar, profesyonellikten uzak organizasyonlar, uçak sorunları vs bu söylediklerimi daha önce Okan Buruk da söyledi zaten o da mı irkcilik yapmış oluyor? :asd:

Tövbe Estagfurullah
Türkçe anlamakta zorluk çekiyorum ben sadece Almanca biliyorum bu yazdıklarımı da Google Translate ile yazdım ;)

Kum/zift karışımlı antrenman sahasına varmışlar

Ülkede herkes irkci sanırım

IMG_3235.webp
IMG_3234.webp
IMG_3233.webp

Ekli dosyalar

• IMG_3236.webp
    IMG_3236.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 8
Bu ne kepazelik milli takımda ne parası

Osi ye eksiyi verdim ve an itibariyle kral mauro emanuel icardi rivero saflarındaki yerimi tekrar aldım @Alper Altun

Türkiyede ırkçılar ırkçı olduğunun farkında bile değil

Bu yüzden türkiyede ırkçılık yok sanıyorlar

Sadece daha ırkçılığın ne olduğu bile bilinmiyor bu ülkede doğru bir şekilde tespiti bile yapılamıyor

Bu konuda emperyalist ülkelerin bile gerisindeyiz

Geri
Üst Alt