Niko Kovac: "Arabanız yetersizse hız yapamazsınız"

Oyuncu kalitesi açısından Lemina kesinlikle iyi, Seri de büyük ihtimalle iyi. Bu sezonki form durumuna göre değil tabii ki ama konumuz o değil. Takımda herkes formsuz ise sorun başka yerlerde aranır artık..
Başka sorum yok ikisi de bir Ömür etmez üstat bu kadar da at gözlüğü takmayalım iyi akşamlar

Başka sorum yok ikisi de bir Ömür etmez üstat bu kadar da at gözlüğü takmayalım iyi akşamlar

At gözlüğü takanın kim olduğu ortada ustat özellikle Parmak'ı çok beğeniyorum ben de ama Lemina ve Seri PL'de düzenli oynayacak potansiyeli olan oyuncular. Birinin geçen sezon formsuz olması küme düşmesi diğerinin sakatlığı vs sebebiyle alabildik o da kiralık zaten. Abdulkadirler o seviyede demek için daha erken Avrupa'ya transfer olup kendilerini göstermeleri gerekiyor önce..

At gözlüğü takanın kim olduğu ortada ustat özellikle Parmak'ı çok beğeniyorum ben de ama Lemina ve Seri PL'de düzenli oynayacak potansiyeli olan oyuncular. Birinin geçen sezon formsuz olması küme düşmesi diğerinin sakatlığı vs sebebiyle alabildik o da kiralık zaten. Abdulkadirler o seviyede demek için daha erken Avrupa'ya transfer olup kendilerini göstermeleri gerekiyor önce..
Oyun ortada sırf etikete bakıyorsunuz ama saygı duyuyorum allahtan popüler olandan etkilenmeyen Fatih Hoca var da Galatasaray hep başarılı oluyor...

üstün gömleği geçtim sahada herhangi bir şey gösteremeyen bir teknik ekibimiz var bu sezon çünkü

ama Terim'in sezon sonuna kadar kredisi var bence
Teknik ekip diye bir sey yok maalesef. Kaleciler ve kondisyon haric herseye Fatih Terim kendi bakiyor. Böyle olmaz.

Teknik ekipten kastım Terim zaten. 2 senedir bi şekilde böyle oldu o yüzden hoca kredisini kazandı. Yoksa normal şartlarda bu oyunla ilk 5'e giremememiz gerekiyor..
Hoca kendine laf söyleyecek, akil verecek adamlari degil, sözünü en iyi dinleyenleri ekipte tuttukca bu böyle devam eder. Sas, Davala, Sahin acilen yollanmali.

Valla üstat Seri, Andone, Lemina kim? Taraftar gazladı... Ligde bizden kaliteli takımlar var. Bir Abdulkadir Parmak bize gelse fark yaratırız. Bir ömer bayram bile neler yapıyor. Ama bizim taraftar takmış mariano-nagatomoya... Esas sorun orta saha. Niye Fernando ile Ndiayeden kaliteli adam mı geldi

Kaliteli ama ruhsuz bir takım kurduk.. Kalitemiz de asla bizim abarttığımız kadar yüksek değildi biz fm takımı kurduk başarı bekliyoruz

Geri
Üst Alt