nişan ve düğünlerin saçmalığı

ben bu efsane başlığı kaçırmışım :( hayır gece 12 de salondan çıktın seni korna basmaya iten şey ne milleti uyandırmak hastalara rahatsızlık vermek mi
pandemi de rahattık, allahın cezaları yine çıktı ortaya
bunları gören hanım kızlarımızda aynı haltı istiyolar bu rezilliğe ortak olmak zorunda kalıyoruz

Hatirlayan vardir belki. Ben de pandemi esnasinda aile içinde nikah kiyip 2 ay sonra ufak bir dugun merasimi yaptim. Ozamanlar 100 kişi gelebiliyordu. Oynama yoktu. Daha cok muzik-yeme-icme. Buda sırf milletin rizasi olsun, erkek tarafı 'dugunu bedavaya getirdi' gibi sozler edilmesin diye. Simdi dusunuyorumda, rezillik gercekten.

100 kişilik merasimde tabi bazilarini cagiramadik. Onlar bugüne kadar hala bize burun kivirmakta. Halay cekemedik diye sitem eden bile var. Gercekten rezillik ya

Düğünüm dualı ve yemekli oldu. Ne tantana ne kargaşa ne takı nede tepinme. Memleket Fethiye. Bu onbinlerce tl harcanan düğünlere bakıyorum boş geliyor. Fotoğrafçılıkta çok yaptım düğünlerde. Hayatta en gereksiz balo vs organizasyonu. 5000tl takı takılacak diye 30bin tl masraf ediyorlar 😀

Geri
Üst Alt