Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
bişey olmaz yenerler 25 senedir kötü top oynuyoruz
The last Imparator protector
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bişey olmaz yenerler 25 senedir kötü top oynuyoruz
Biz bunları (2 kırmızı kart 1 penaltı olduğu takdirde) yenerizBiz bunlari yeneriz. Ama kac fark bilemem
Koyariz bunlara. Abou yoksa net koyariz.Biz bunları (2 kırmızı kart 1 penaltı olduğu takdirde) yeneriz
işte şimdi yenildikKoyariz bunlara. Abou yoksa net koyariz.
Musap ortada top oynayan bir ekibimiz yok. O kadar ağır top çeviren bir 11 var ki izleyip de uykusu gelmeyen bizden değildir. Bunlar ise aksine hepsi birden koşuyor ve koşturuyor. O yüzden bu kadar yükselmeye gerek yok.Koyariz bunlara. Abou yoksa net koyariz.
Belhanda ts veya bjk yapiyor. Formasini alirsinişte şimdi yenildik
Koyariz bak ilk defa böyle net diyorum bir mac icin. Abou yoksa koyarizMusap ortada top oynayan bir ekibimiz yok. O kadar ağır top çeviren bir 11 var ki izleyip de uykusu gelmeyen bizden değildir. Bunlar ise aksine hepsi birden koşuyor ve koşturuyor. O yüzden bu kadar yükselmeye gerek yok.
sana da alayım bir taneBelhanda ts veya bjk yapiyor. Formasini alirsin
anti belhandaci olarak yok olusu uguruna bile almam o cöpün formasinisana da alayım bir tane
kalbimi nasil kiriyorsun bir bilsenanti belhandaci olarak yok olusu uguruna bile almam o cöpün formasini
Bana nekalbimi nasil kiriyorsun bir bilsen
neden bana bu kadar kinlisinBana ne
Töre nkoudou abou büyük ihtimal yoklar. Bir zahmet larin + ghezal+ljajici de tutalimAdamların 11i sakatlanırsa belki şansımız var