No Rest For The Wicked

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness
ori 1 ve 2'yi deneyimlemem itibariyle fena halde bağımlısı olduğum moon studios'un uzun süredir yayınlamalarını beklediğim arpg oyununu büyük bi coşku ile tavsiye etmek isterim
ilgilenenler için şu anda early access mevcut...

gamepassda yok mu la bu oyun?

moon studios yaptiysa kesin ori kadar kaliteli bir seydir

ori 1 ve 2'yi deneyimlemem itibariyle fena halde bağımlısı olduğum moon studios'un uzun süredir yayınlamalarını beklediğim arpg oyununu büyük bi coşku ile tavsiye etmek isterim

Early access i nasıl alıyoz bubba

@Aras Şimşek oynadın mı bunu heis
tavsiye edeyim dedim aklıma gelmişken, bikaç güncelleme aldı ama sanıyorum daha kalacak early accesste. 85-90% verimle oynanabiliyor mevcut haliyle de

@Aras Şimşek oynadın mı bunu heis
tavsiye edeyim dedim aklıma gelmişken, bikaç güncelleme aldı ama sanıyorum daha kalacak early accesste. 85-90% verimle oynanabiliyor mevcut haliyle de
Çıktığı dönem biraz baktım ama oynamaya devam etmemiştim. Hatırlattığın iyi oldu, fırsat bulunca bakacağım buna tekrar

Witcher tarzı oyun önerin var mı knk rpg
Bu sene oynadığım Dragon's Dogma 2'yi tavsiye ederim, benim için yılın en güzel oyunlarından birisi oldu. Hem RPG öğeleri hem de gameplay olarak oldukça tatmin edici bir oyun, hatta oynanış mekanikleri eşsiz diyebilebilirim.

Gameplay tarafında AC son üçleme fena değil. Aynı şekilde GreedFall da fena içerik olarak.

Coop var mi

Borderlands 2'nin Lilith tarafından söylenen final cümlesidir ayrıca. Seneler geçti nereden geldiyse aklıma.

oyun hala early accesste ama uzun aradan sonra dosya boyutunu ikiye katlayan güncellemeyi nihayet aldı, sonraki adım tam sürüm olur heralde

Geri
Üst Alt