GSC Haber Noa Lang, Napoli'den Neden Ayrıldığını Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1770195786768.webp

Noa Lang, Napoli'den neden ayrıldığını açıkladı. Salı akşamı, ESPN'in Transfer Son Tarihi Gösterisi'nde video bağlantısıyla Türkiye'nin en iyi kulübüne transferini anlattı.

Lang gülümseyerek; "Neden mi ayrılmak istedim? Sanırım her şey ortada. Bunu normal bir şekilde nasıl söyleyeceğim... Antonio Conte hoşuma gitmedi, kendisiyle anlaşamıyordum. Bu konuyu burada bırakalım bence."

"Hollanda'da sizlerin sık sık bunun benim hatam olduğunu düşündüğünüzü biliyorum, ancak bir gün gerçekler ortaya çıkacak. Şimdilik Napoli ile sözleşmem devam ediyor ve kulübe büyük saygım var.. Kulüpteki hemen hemen herkesle iyi ilişkilerim var. Aslında ben düşündüğü her şeyi söyleyen biriyim ama sözleşmemin devam ettiği kulübe karşı politik olarak düzgün davranmam gerekiyor."

"Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra transfer süreci biraz zaman aldı. Kulüp kendi kararını verecek ama normal bir durumda, ben altı ay sonra ayrılmak isteyen biri değilim."

"Napoli'de on kişiden dokuzu da ayrılmamı istemedi. Gruba iyi uyum sağlıyordum, her gün iyi antrenman yapıyordum ve bana verilen dakikalarda insanlar benim hakkımda kötü konuşuyorlardı. Ama ben buna hiç katılmıyordum. Conte'nin oyun tarzına uygun olarak iyi iş çıkardığımı düşünüyorum. En azından ben öyle bakıyorum."

“Kendisinin bana adil davrandığını düşünmüyorum. İlk başta savaşmak istedim ve kalacağımı düşündüm. Ama yaz aylarında bir Dünya Kupası var. Dolayısıyla kendi adıma bi seçim yapmam gerekiyordu."

Geri
Üst Alt