GSC Haber Noa Lang: "Sıkıntı yok, futbol oynamak için sadece bacaklarıma ihtiyacım var"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Noa Lang, salı sabahı Ziggo Sport’ta yaptığı açıklamada çok konuşulan başparmak sakatlığı hakkında ilk kez konuştu. Kalıcı bir hasar olmadığını belirten oyuncu, gülerek bu durumun zaman zaman bazı zorluklar yarattığını söyledi.

Noa Lang, Galatasaray ile Liverpool arasında oynanan UEFA Champions League maçının son anlarında, reklam panosuna tutunduğu sırada başparmağını sakatlayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Zeist’te yaptığı açıklamada, “Açıkçası tam olarak ne olduğunu ben de hatırlamıyorum. Düşmemek için reklam panosuna tutunmak istedim, arkasında çitler vardı ve elimi onlar kesti. Parmağımdan ufak bir parça kesildi, başparmağımın ucu sallanıyordu. Hepsi birbirine çok iyi bir şekilde dikildi, parmağım hala tamamen yerinde ve doktorun söylediğine göre tamamen iyileşecek” dedi.

Çarşambayı perşembeye bağlayan gece ameliyat edilen Lang, “Parmağım hâlâ yerinde, en önemli olan bu,” diyerek espri yaptı. “Şu an PlayStation oynayamıyorum ama o da geçer. Sağlak biriyim, bu yüzden tuvalet konusunda sorun yaşamıyorum. Duş alırken ise yardım alıyorum,” ifadelerini kullandı.
Sonuç olarak sakatlığın kalıcı olmadığını vurgulayan Lang, “Neyse ki futbol oynamak için sadece bacaklarıma ihtiyacım var,
” dedi.

Noa Lang: "Burada olmaktan gerçekten çok keyif alıyorum. İstanbul'daki futbol çılgınlığı Napoli'dekinden bile daha büyük. Şehir biraz daha büyük ve kaotik. Sokakta normal bir şekilde yürüyemiyorum. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarıyla bile sürekli fotoğraf çektirmek zorundasınız."

Noa Lang: "Galatasaray ile şampiyonluğa ve kupa kazanmaya odaklandım. Umarım Hollanda ile de Dünya Kupası'nı kazanırım."

Hollanda’nın cuma günü Norvec ile oynayacağı hazırlık maçında forma giyemeyecek. Ancak önümüzdeki salı günü Ekvador karşısında sahada olması bekleniyor.

1774350551996.webp

Milli arayla memleket havası iyi gelir kendisine. Tspor'a karşı sahada olur.

Osimhene lafı çakmış. Kolumda kopsa çıkar oynarım diyor. Osimhen bunun altında kalmamalı. Alçılı kol ile Trabzon defansını kucağa almalı.

Çok geçmiş olsun tekrardan.

Osimhen'in yokluğunda onun da olmaması ciddi sıkıntı olurdu.

Şimdi

Barış
Yunus
Lang
Sane
İcardi

bir şekilde ön bölgede yeterli alternatif var hala.

Ahmet Kutucu dahil herkese ihtiyaç var kalan 8 haftada.

duymak istediğimiz şeyler. bravo! böyle konuşsun oynamasa da önemli değil.

Fener'de oynamak için ona da ihtiyacın yok mesela

Geri
Üst Alt