Noa Lang: "Türk ligi bana uyuyor. Okan Buruk bana çok fazla özgürlük veriyor"

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Noa Lang: "Türk ligi bana uyuyor. Oyun sürekli gidip geliyor, tempo yüksek. Okan Buruk bana çok fazla özgürlük veriyor ve bu şekilde en iyi performansımı gösterdim. Bana fazla özgürlük tanındığında en iyi performansımı gösteriyorum.

Bana çok fazla talimat verilmemeli. Özgürlüğe ihtiyacım var. Hücum etmek ve boş alanlara koşu yapmak için alan buluyorum.

İtalya ligi ise çok daha taktikseldi. Bazen yarım saat boyunca hiçbir şey olmuyordu. Televizyon izleyicisi olsam, o sırada neden başka bir kanala geçmediğimi anlayamazdım."
1779896862622.webp

Noa Lang: "Antonio Conte gibi büyük bir teknik direktör sizi istiyorsa gidersiniz. Ancak bazen işler gitmesi gerektiği gibi gider.

Başından beri hücum oyuncularına imkan tanımayan bir sistemle oynadık. Bu yüzden hayatım boyunca alıştığımdan farklı bir rol üstlenmek zorunda kaldım. Bu gerçekten bana göre değildi.

Seçimimden kesinlikle pişman değilim. Çok öğretici bir altı ay geçirdim. Dağlardaki sezon hazırlığı bile kendi başına bir deneyimdi.

Ancak ben antrenmanlarda küçük turnuvalara, beşe beş maçlara, şut çalışmalarına ve eğlenceye alışıktım.

Napoli'de bazen beş gün boyunca top görmüyorduk."

(EFL Voetbal)

Bonservisi düşür alalım denilmiş elemana. Aferim lan böyle devam.
Napoli kampı yap sonra gel sezona başla

iyi oynadığını falan mı sanıyor yav bu da , sadece iyi oynadığın anlar oldu kral, yani dandik türk liginde dorgeles nene gibi bir herif bile 10 tane sallarken golün yok senin tabela yapmadığın sürece işin zor.

Türk ligi uyuyor deyip beşiktaşa sinyal cakmıs

Tam Beşiktaş seviyesi topçu beş para vermem
Trosard tipi adam lazım bize

Evet cnm Okan sana çok güzel özgürlük veriyor doğrudur. İnan bana hücumda Ahmet kutucu ya bile özgürlük veriyor. Kendi taktiği olmadiği için gayet normal siz takılın demesi.

Antalya macini cevirmese cogu kisi istemezdi su an ahim sahim birsey oynamadi

İyi adamsın ama sana 30 çok maalesef

Geri
Üst Alt