GSC Haber Noa Lang'ın Parmağında Derin Kesik Oluştu ve İngiltere’de Ameliyata Alındı

Napoli başkanı bu parmagın intikamını alacaktır

lpool doktorlarının mudahale etmesi de ilginc oldu yener hoca yerine ehil birini bulamadık galiba

SON DAKİKA | Haluk Yürekli: "Noa Lang ameliyata alınıyor."

SON DAKİKA | Haluk Yürekli: "Noa Lang ameliyata alınıyor."
Allah şifasını en kısa sürede verir umarım. Dava acmazsak kendi açmalı. Hatta psikopat Napoli başkanına telefon etmeli o ilgilenir. Böyle bir ihmalsizlik cezasız kalmamalı. Şu olay Türkiyede bir İngiliz topcunun başına gelse her sene oraya gitmek istemiyoruz diye açıklama yaparlardı. Eğriye eğri doğruya doğru

lpool bu olayı yaşasa bize saglam bir ceza keserlerdi ama bizim başkan ve yönetim bile bu akşam reisin iftarındayken durumdan haberi yoktur

ingiliz gavatlarını kıbrıstan atmak icin bi neden daha

Oynamasa da olur. Bırakın adamın parmağını diksinler. Oynamasını sonra düşünürüz. Geçmiş olsun aslanim

lpool bu olayı yaşasa bize saglam bir ceza keserlerdi ama bizim başkan ve yönetim bile bu akşam reisin iftarındayken durumdan haberi yoktur
Ya Halim valla baydin dostum ya. İranin füzeleri hedefi vuramasa yönetimin payı vardır dicen yetti yav anladık sevmiyorsun da her bokta da yönetimin payı nasıl var anlamıyorum

Geri
Üst Alt