Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Arkadaslar tamam kendinize gelin..Ne bu matem havasi?Sanki bu sene bi is becerememisiz gibi konusuyorsunuz..Teknik ekip ve kadromuzu birlikte sayalim isterseniz...

Gelmezse gelmesin Sercan..Cok da tin yani..Gelmezse kümeye mi düsüyoruz?Sampiyon mu olamiyoruz?Zaten yedek kalacak Sercan..Kadro derinligi icin süper olacakti, ama banko oynayamazdi..Aglamadiginiz kaldi yani bi cocuk icin

Düşünüyorum da bu adamlar kaynaklarından aldıkları "İmzalar atıldı" bilgisini paylaştılar.Herkes heyecanlandı, sonra ortalık karışmaya başladı.Fenerbahçe haberleri çıkmaya başladı, basın Sercan'ı Fener'e götürdü, getirdi... falan derken herkes gerildi.ScoutGS'ye yüklenmeye başladı.Şimdi bu durumda doğal olarak ne yapmışlardır?Kaynakları her kimse O'nu tekrar tekrar aramışlar, bilginin kesinliğini, güvenilirliğini doğrulatmışlardır.Kaynakları da tekrar tekrar doğrulamışki bu adamlar haberlerinin arkasında bu kadar durdu.Yoksa bir özür açıklaması yaparlardı olur biterdi, kimse de bu kadar üzerlerine gitmezdi.

İşin içinden çıkamıyorum harbiden.ScoutGS'den konuyla ilgili bir açıklama gelmeden bir açıklığa kavuşmaz bu olay.

ne var yani sercan Gs demişse önceden söyledikleri hepsi oldumu oldu sercan da olmasın ne var yani. Ne kadar açgözlü bi taratar olduk ya zaten kadromuz iyi daha ne istiyorsunuz anlayamıyorum ben

arkadaşlar yine başlıyoruz kadromuz çok mu kötü ya anlamıyorum geçen gün starda çıktı adam akrabasıyım dedi sercanın fenerde dedi HERKES inandı scouta küfürler başladı noldu yalan olmadı işte fenere transfer bu scouttakiler %90 başarıyla gidiyorlar kimse şu an caneri konuşmuyor hadi kalksın diğer transferler açıklansın diyorsnuz bence gerçekten güsel sohbetler oldu burda bunları konuşacağımza sercan nedn olmadı diyoruz...anlamıyorum..

İyice şeyi çıktı artık . Gelen gelsin gelmeyen kendi bilir . Bi an önce bitsin şu transfer sezonu da kurtulalım şu stresten. .

Elano, Keita, Ufuk, Caner ve Gökhan Zan geliyor derkende kandırmadığımız gibi değil mi.

Ya brak bu isleri... Umrumda degil diyorsun, tamam ama 2 de 1 scoutgsyi savunmaktan vazgec artik. Neymis Elanoyu getirmis, Zani götürmüs...

"Imzalar atildi, bugun yada yarin" dememeliydin sen ve scoutgs, bu kadar basit.

Neyse, Sercan kendi bilir. Isteseydi, ufuk gibi gelirdi.

Sanki Bursa'da Rijkaardlar, Neeskensler, Ardalar, Keitalar, Kewellar var'da orada kaldi.

Kadromuz süper ve bu sene 3 kupa'ya talibiz!

Sercan Bursa da daha çok forma şansı bulacağına inanmış olabilir ve haklıda.Bunun sonucunda kendini daha fazla gösterme fırsatı istiyorda olabilir ve son olarak Avrupadan talipleri var Bursa da iyi bir performans gösterip gitmek isteyebilir Galatasaray a gelirse hemen satmayacağımıza göre en az 2 sene daha Türkiye de kalacak bu ona kayıp olarak da gelebilir.Professional düşünüyor olabilir bilemeyiz. Bekleyip görücez.

Ingiltere'de transfer sezonu 10 d k sonra kapaniyor :)

Verilen bu tepkiler yersiz benimde Scoutgs'ye saygım vardır Elano resmi sitede açıklanmadan 1-2 saat önce yazdılar ve ondan sonrada resmi açıklama geldi. Ben onlara ve Burak Abiye her zaman inanırım burda yanlış olan Sercan için kesin bir dil kullanmaları, imzalar atıldı demeleri.

Bir Sercan'ı alamadık diye transferde karalar bağlayacak halimiz yok,bu sene harika transferler yapan yönetime,ve bize doğru haberler veren Burak Eren ve kaynağı olan ScoutGs'ye teşekkürlerimi sunuyorum...

bnce SERCAN konusunda scoutGS yi çok savunanlar daha fazla üstelemesinler.çünki 1 hata bütün doğruları kapatır..kaldıki sercan olayı çok büyük bi hatadır...

Ne oldu arkadaşlar dün hepiniz benimle dalga geçtiniz gelmiyo dediğimde ?

Burada amaç transferleri önceden bilmek değil. Hergün tonlarca futbolcu yazan kolpa basına karşı güven duyulacak bir kaynak yaratmak. Transferde 6 haberden 5 futbolcuyu bilmek büyük başarıdır. Sercan konusunda bu kadar inanmasalar, kaynakları demese Sercan imza attı demezlerdi. Hit kaygısı olsa ziyaretçilere forum kapanmaz, her yer reklamdan geçilmez veya her mesajda Alexa değerleri falan verilirdi. Scoutgs'nin bunlara cidden ihtiyacı yok. Belli bir konseptleri var. İsteyen bundan sonra Scouta inanır isteyen görsel basına farketmez. Ben onların yanında olmaya, iş yapmaya devam edeceğim.

Sercan gelmedi diye karalara bürünüp,yas tutup ağlayalım isterseniz..Bu sene şampiyonluk gitti yahu nasıl alamadık Sercan'ı ! :o

( Ki daha %100 belli olan birşey yok.. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt