Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

bir kalecinin defansına güven vermesi lazım leo da defansımıza güven veriyor ben bunu dışarıdan hissediyorum. Ufuk iyi kaleci ama biraz zamana ihtiyacı var bunu eminim kendisi de biliyordur.

negatif biri olarak hiç yorum yapmak istemiyorum:D

son 60 dk..bence sercan transferi ugraşılıyor olmassa yabancı genç bir gölcü kıralanmış beklıyor gibime geliyor.........

usainboltgsda.jpg

Daha neyi bekliyorsunuz Allah aşkına, şaka mısınız? Gözünüz doysun..

Haldun : Low Musa hey hop

Moussa : He abey

Haldun : Gel lo süre kısıtlı

Moussa : Araba verivercenmi ?

Haldun : Vericem ulan gel

Moussa : Ev verivercen mi ?

Haldun : Vericem ulan

Moussa : Nere imzami atiyim ?

Haldun : At ulan işte :D

Moussa : Süre bitmiş abey :D

Haldun : At lan sen ben izin aldım.

Moussa Tamam abey :D

Moussa : Arabam niree abey?

Haldun : Kapıda seni bekliyir :D

Moussa: Lo bu tırın ezilmiş hali lo ben araba istemiştem :D

leo franco fransa da mondragonun yedeğiydi o sene modrangon da yılın kalecisi seçilmiş bize gelmişti....

Ufuk iyi kaleci, takıma alıştı mı.. Bekle bizi Avrupa, Bekle bizi Dünya..

Yarin kalkinca transfer cilesi bitecek. Kafamizda soru isaretler kalmayacak :-)

anngut.com

Antu her yerde dalga malzemesi.Sizin gibiler yüzünden Fenerbahçe düşman topluyor.Kabul edin veya etmeyin.6S bu yıl transferin şampiyonu.

Elano

Keita

Gökhan

M.Sarp

Caner

Hepsi üst düzey topçular.Elano mu Cristian mı???

Keita=Santos

Gökhan mı Bilica mı???

Selçuk mu‚ Deniz mi M.Sarp mı??

Caner mi Vedersonmu???

Biraz objektif olun yahu.Kendi yarattığınız dünyanızda yaşıyorsunuz.Tek sen değil birçok renktaş böyle.

Arkadaşım gündüzleyin yok ben o ceza diyeni yedim falan dedin hiçbir mesaj filan yazmadım şimdide böyle diyorsun önce editörsen kendin uygulaman gereken saygıyı uygulaki az önce kocaman harflerle yaptığın yazıları koymak zorunda kalma kaldıki ben sana ceza verecem demedim ayrıca senin isminin üstünde yazan sıfata bakmadım bile gündüzde aynı mesajları çektin milletin sana bir küfür etmediği kaldı eğer yaptığım suçsa hemen banla ama suç değilse bence bir özür hak ediyorum senden 10 yaş biri olarak eğer antuya özenip sürekli geyik yapıp seviğyeyi düşüreceksek söyleyin bizde bilelim ki öyle olunca konuları kilit yediğinide defalarca gördük sen bilirsen ne istersen yap ama GALATASARAY'ın gördüğüm kadarıyla en geniş kitlelere ulaşan forumunun editörüne uygun yap

az önce yazdım herhalde arka sayfaya kaldı cevabını bekliyorum

O konuyu biz çözmüştük. Gırgıra söylediğimide arkadaki sayfalarda görürsün. . . Ben açıkca cevapları verdim!

Moussa konusunda saat 00:00 a kadar iddalıyım he gelmezse adam gibi çıkar özürümü dilerim! Ama o Sercan gelmiyicek dediğimde git işine diyenlerde utanıcak!

Yani aramızda seninle bi kırgınlık yok olmasında ABİ. (:

Arkadaşım gündüzleyin yok ben o ceza diyeni yedim falan dedin hiçbir mesaj filan yazmadım şimdide böyle diyorsun önce editörsen kendin uygulaman gereken saygıyı uygulaki az önce kocaman harflerle yaptığın yazıları koymak zorunda kalma kaldıki ben sana ceza verecem demedim ayrıca senin isminin üstünde yazan sıfata bakmadım bile gündüzde aynı mesajları çektin milletin sana bir küfür etmediği kaldı eğer yaptığım suçsa hemen banla ama suç değilse bence bir özür hak ediyorum senden 10 yaş biri olarak eğer antuya özenip sürekli geyik yapıp seviğyeyi düşüreceksek söyleyin bizde bilelim ki öyle olunca konuları kilit yediğinide defalarca gördük sen bilirsen ne istersen yap ama GALATASARAY'ın gördüğüm kadarıyla en geniş kitlelere ulaşan forumunun editörüne uygun yap

2 kez önce yazdım herhalde arka sayfaya kaldı cevabını bekliyorum

O konuyu biz çözmüştük. Gırgıra söylediğimide arkadaki sayfalarda görürsün. . . Ben açıkca cevapları verdim!

Moussa konusunda saat 00:00 a kadar iddalıyım he gelmezse adam gibi çıkar özürümü dilerim! Ama o Sercan gelmiyicek dediğimde git işine diyenlerde utanıcak!

Yani aramızda seninle bi kırgınlık yok olmasında ABİ.

Özür dilerim saygısızlığım olduysa.(:

... Vermiştim ama :o

Bi hareket yok zannedersem ufuktan baska sporx.com transer sezounun bıttgını soyluyor dogrumudur . 2 saattır dısarıdaydım fossa veya scout u takıp eden varsa bılgılendırebılırmı lutfen

anngut.com

Antu her yerde dalga malzemesi.Sizin gibiler yüzünden Fenerbahçe düşman topluyor.Kabul edin veya etmeyin.6S bu yıl transferin şampiyonu.

Elano

Keita

Gökhan

M.Sarp

Caner

Hepsi üst düzey topçular.Elano mu Cristian mı???

Keita=Santos

Gökhan mı Bilica mı???

Selçuk mu‚ Deniz mi M.Sarp mı??

Caner mi Vedersonmu???

Biraz objektif olun yahu.Kendi yarattığınız dünyanızda yaşıyorsunuz.Tek sen değil birçok renktaş böyle.

nadir aklı başında antu üyelerinden biri!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt