Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Sercan gelecek

az sabredın:d

Haldün abi hadi bizi meraktan çatlatma yazdır resmi siteye haberleri rahatlayalım zaten bu gün maçta gördüm dedim eyvah ne işi var orda .Bide tel gelse bütün basın hemen senaryo yazardı

H=Haldün üstünel

B=BASIN

X bilinmeyen transfer

H=Sercan ne oldu imzaya geliyormusun

X=Gelicem de yönetim bırakmıyor

H=Biliyorsun halledemeyeceğim iş yok

X bilmezmiyim ya sen bi ara bizimkilere bıraksınlar beni:

H tamam duır arıyorum birazdan Maç sıkıntıda gidiyor dönücem sana

B=Haldün üstünel Barcadan messiyi istedi .Yaptğı telefon konuşmasında şok gelişmeler yaşandı

H=Aradım hallettim herşeyi

X Tamam abi güveniyordum zaten sana

B=Evet Messi resmen aslan oldu.

Bu ve bunu gibi bir haber çıkar diye korktum basında

Güzel seneryo ama:D

NE FENER

NE KARTAL

HEPSIDEE

......:D

gelicek sercan!

Yahu isimlerinin söylenmesinden büyük hit mi olur? Sürekli adları geçiyor... Hit diyince direk parayı düşünmeyin. Herkes para için yapmıyor bu işi..

aynen... aylardir adamlarin adlari dusmuyo kimsenin agzinda. reputasyonlari her gun artiyo... bu anlamda hitten bahsediyoruz.

Bugün başkanı söyledi tv'de 10 milyon'dan aşağı satmam diye. Zannetmiyorum Sercan'ın geleceğini.

Ulan bi msn verdim isteyen eklesin dedim. Renktaşlardan kalleşlik yapan çıktı. Kendisine burdan teşekkür ediyorum , yaramı deştiği için... İnşAllah rast geliriz , engellemeseydi keşke.

Sende niye msn veriyosunki özel mesaj atilmiyormu istiyne öyle atsaydin ziyaretcilerden bir kaci kus olma ihtimali büyük :D

Tam olarak kaçta bitiyor transfer sezonu gece 24.00 de mi saat 17.00 de mesai saati sonunda mı ?

Bu saatten sonra sercan gelmez bence.Cünki bursa başkanı hala istediğim para verilmedi diyo.

Birde para+Nonda verilirse ben sevinmem açıkçası.

hadi iyi nöbetler ve sabirlar arkadaslar.

Ben kactim, nasil olsa Sercan bizde :)

Bekleyip ne ögrenecegimki? Sürpriz olursa, onu kacirdim diye üzülürüm, o kadar :)

hadi iyi nöbetler ve sabirlar arkadaslar.

Ben kactim, nasil olsa Sercan bizde :)

Bekleyip ne ögrenecegimki? Sürpriz olursa, onu kacirdim diye üzülürüm, o kadar :)

Hayırlı akşamalar abi rüyanda görürsen bir gelişme direk kalk gel foruma:D Kesin gelişme vardır demektir o rüya:D

bence barosu verip sercanı alalım daha iyi...bugün çileden çıktım adamı izledikçe ya...hiç bi olumlu hareketi yok adamın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt