Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

nöbeti bırakıp uyumaya geçiyorum.

sercan a face den msaj attım, uyandığımda imzayı atmış ol, yoksa bozuşuruz!!

haydi esen kalın...

Ufuk ve yabancı golcü de yolda

CSKA Moskovalı Caner Erkin’i de transfer eden Galatasaray Yönetimi’nin, Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan ve yabancı bir golcüyü daha renklerine bağlamak üzere olduğu olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılılar, uzun süredir kadrolarına katmak istedikleri Ufuk Ceylan için dün bir kez daha Manisaspor Kulübü’nün kapısını çaldı. Ege ekibine 500 bin Euro ve kaleci Aykut Erçetin’i takas vermeyi öneren sarı kırmızılıların, para miktarını biraz daha yükseltmeleri durumunda bu transferin gerçekleşeceği belirtildi. Yönetici Haldun Üstünel’in, bir yandan da teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği üzerine yabancı golcü arayışına girdiği ortaya çıktı. Üstünel’in, ismi gizli tutulan 21 yaşındaki siyahi bir santrforla görüştüğü, son anda bir aksilik çıkmazsa transferin bugüne yetişeceği bildirildi.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12388331.asp?gid=211

Ufuk ve yabancı golcü de yolda

CSKA Moskovalı Caner Erkin’i de transfer eden Galatasaray Yönetimi’nin, Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan ve yabancı bir golcüyü daha renklerine bağlamak üzere olduğu olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılılar, uzun süredir kadrolarına katmak istedikleri Ufuk Ceylan için dün bir kez daha Manisaspor Kulübü’nün kapısını çaldı. Ege ekibine 500 bin Euro ve kaleci Aykut Erçetin’i takas vermeyi öneren sarı kırmızılıların, para miktarını biraz daha yükseltmeleri durumunda bu transferin gerçekleşeceği belirtildi. Yönetici Haldun Üstünel’in, bir yandan da teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği üzerine yabancı golcü arayışına girdiği ortaya çıktı. Üstünel’in, ismi gizli tutulan 21 yaşındaki siyahi bir santrforla görüştüğü, son anda bir aksilik çıkmazsa transferin bugüne yetişeceği bildirildi.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12388331.asp?gid=211

İyiki hocamız siyahi :) iyi ki keitayı aldık ...

Yıl 2015, Türkiye'nin hayal satan gazeteleri teker teker iflas bayrağını çekiyor :) Yapılan açıklamalara göre masa başı yazarların bunda büyük etkisi varmış :)

Microfonlarımızı uzattığımız Totomaçın sallamasyon rekortmeni yazarı M.Ç "5 aydır işsizim, çocuklarıma ekmek dahi götüremez oldum." diyor .. Ve ekliyor "Biz çok hata yaptık, .. kımıldatmadık, yan gelip yattık, işkembeyi kübradan salladık.. Çok pişmanız .."

Vatandaş tek yürek tek ses "Beter olun BETER" ... :)

Şaka bir yana o gazetelerde çalışan tuvaletçi,paspasçı,çaycı,meydancı,ayakçı vs 2. derece nitelendirdikleri/gördükleri insanlara acırım da .. buyuten yazar bozuntularına acımam !

Yatarak yada oturduğu yerden para kazanıyorlar ! İnternetten araştırarak her gün bir transfer haberi .. Tutsa eyvallah sanki dalga geçer gibi olmadık mevkilere olmadık isimler .. Bunu kişisel gayretiyle yüzlerce insan yapıyor .. Tek fark onların patronları yani cüzdanları ..

Son 9 saate girdik ve beklemeye devam ediyoruz

Dünden beri uyumadım..

Dumur olduk ulan :D

Gelen olsa da olmasa da, yönetiminde takımımızında sonuna kadar arkasındayız :)

Ayrıca ScoutGS'nin dediği Sercan transferi olmazsa bence sövüp saymaya gerek yok..

Adamlar kasıtlı olarak kandıracaklar değildir elbette..

Onların istihbaratı o yöndedir..

sercan gelicek mi bu sorunun cevabını almaya 7 saat 55 dakika kaldı

Scout a göre Ufuk Ceylanıda bıtırmısız tombalayı yapmısız yanı ama hala ıkıncı cınko yok yada hıc olmıycakmı anlamıyorum bugun saat 17.00 ye kadar zamanımız var bol bol :)

yönetim fazçlasıyla görevini yapmıştır. ayrıca caner de azımsanmayacask yetenekte biri.....

Bu arada kapak resminin yeni transferimiz olmasi icin dergimizin bir kac gun geciktigi haberi dogru mu?

Evet dergi çıkmamış sanırım, resmi sitede hala 81. sayının reklamı var.Elano geldiğinde de dergi geç çıkmıştı.Yoksa, yoksa yeni bir bomba mı geliyor?:)

Belki onunla alakası olmayabilir ama..

Siteyi güncelleştirdiler mi?bende gece boyu uyumadım uyumayı dusunuyordum sımdı uyursam o müthiş anı kacıracagım uyumasam 48 saatte 4 saatlik uykuyla kalacagım kafam karıstı

Siteyi güncelleştirdiler mi?bende gece boyu uyumadım uyumayı dusunuyordum sımdı uyursam o müthiş anı kacıracagım uyumasam 48 saatte 4 saatlik uykuyla kalacagım kafam karıstı

Asıl şimdi nöbetin zamanı kardeş, akşam 17:00 a kadar oldu oldu, en heyecanlı bekleyiş olacak zamanın kısıtlı olmasından dolayı;)

Hayır editörler henüz uyuyo sanırım :D

Sevindirici olay artik 17:05'de falan artik kimin nereye gittigi, kimin nereden geldigi belli olur.

Ben hiç uyumadım ve uyumak gibi bi düşüncem yok.

İsteğimde yok şu an umarım dayanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt