- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko
o değilde lincoln u kakalayamadık
o değilde lincoln u kakalayamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız Rennes kulübünde forvet oynayan 23 yaşındaki Sow Moussa’nın Galatasaray’a kiralık olarak gelmesinde hiç bir engelin bulunmadığı öğrenildi. Dünkü Fransız basınında Senegal asıllı golcü futbolcunun Galatasaray’ı kariyer için istediği Rennes’deki durumundan memnun olmadığını söylediğinin altı çizildi.
Fotospor
Ne kadar inanmasakta fotospor a dün Berk de diyordu fanatik te genç bir forvet felan demiş olabilirliği varmı acaba?
Moussa gelsin fotospor alırım.O kadar yani.![]()
Fransız Rennes kulübünde forvet oynayan 23 yaşındaki Sow Moussa’nın Galatasaray’a kiralık olarak gelmesinde hiç bir engelin bulunmadığı öğrenildi. Dünkü Fransız basınında Senegal asıllı golcü futbolcunun Galatasaray’ı kariyer için istediği Rennes’deki durumundan memnun olmadığını söylediğinin altı çizildi.
Fotospor
Ne kadar inanmasakta fotospor a dün Berk de diyordu fanatik te genç bir forvet felan demiş olabilirliği varmı acaba?
o değilde pantelic gelirse şaşırmayın daha boşta beleşi severiz. kaparız belki![]()
Herkez hemen hemen savura kadar ayaktayı anca uyanıyor arkadaşlarımız yavaş yavaş hareketlenir forum.
o değilde pantelic gelirse şaşırmayın daha boşta beleşi severiz. kaparız belki![]()
Pantelic yedek kalmayi kabul etmez, birde sorunlu bir futbolcu. Hic istemem, yasi zaten 30'un uzerinde. Geciniz ...
Görkem ya ben
Ben ne yapcam..Daha uyku nasip olmadı![]()
Yedek forvet Pantelic olacaksa Nondaya kurban olurum ben
Zaten Trabzona gidecegini duydum
Dan dini dandini dastana danalar girmiş bostana eeeee eeeee eeee eeeee.