Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Sercan Transferi olmazsa yaşanacak hayal kırıklığından dolayı lütfen yönetimi falan eleştirmeyelim.Rijkaardı Keitayı Elanoyu Leo Francoyu bu takıma kazandırdılar. Yine müthiş iş çıkardılar. Sercan olsa da olmasa da şimdiden onları biz kez daha kutlamak istiyorum.

Buna kimse inanmaz ama az önce tanımadığım bi numara "hadi bakalım hayırlı olsun 35 lik makaayı aldınız :)"

diye mesaj çekti kontorm yok aarayamadım kesin tanıdık biri dalga gçiyor ama burda aynı şeyi görünce şok oldum

Allahım sınıyormusun bizi. İkimizede tanımadığımız numaradan Makaay Galatasaray'da diye mesaj geliyor.

Haldun bize Moussayı getir:D

Sende Moussa diye diye ölücen al sana Moussa :D

sow-moussa090110getty.jpg

Ama resmi :D

Sercan Transferi olmazsa yaşanacak hayal kırıklığından dolayı lütfen yönetimi falan eleştirmeyelim.Rijkaardı Keitayı Elanoyu Leo Francoyu bu takıma kazandırdılar. Yine müthiş iş çıkardılar. Sercan olsa da olmasa da şimdiden onları biz kez daha kutlamak istiyorum.

:ka21:

Ferhat Güzelden bu konu hakkında açıklama bekliyorum

Ulan lig tv de son dakika geçti heyecanlandım transfer var diye birde baktım.

Denizlispor Erhan Altın'ı kovmuş. :D

Özellikle cevap vermiyoru z bazı eleştirilere az kaldı..Her şey çözülecek

ScoutGS

Arkadaşlar size hiç kulüpten Galatasaray Dergisi aboneliği için arayan oldu mu? biraz önce beni aradılar, bende şaşırdım,sonradan aklıma geldi keşke Sercan transferini sorsaydım.Şaka değil gerçek.

Hücuuuuuuuuuuuuuuuuuum Resmi Siteye :D Çökene kadar yenileyin :D Belki akılları başına gelir Editörlerin :D

1 saat 15 dakika kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt