Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Ben saat 24:00'e kadar umudumu kaybetmem. Gelirse ne güzel gelmezse de oturup ağlayacak halimiz yok.

Ortada bir leş kargası varsa bu transfer için 3 gündür uyumayan taraftar değildir!

Bu taraftarı heveslendiren, ortada delil, bilgi, belge olmadan hit kaygısıyla insanları galeyana getirenlerdir. Lütfen siz de biraz bu çok bilmiş tavırlardan vazgeçin!

Al bir imza da benden: + 1905

Keita'da burada, Elano'da, Ufuk'ta, Gökhan Zan'da. Bunlar gelirken kral Scoutgs. Ama transferin olmama ihtimali belirince bir anda hesap sorun :) Bu işler böyle, 00:00'a kadar bekliyorum gelir gelmez umrumda değil. Ben Scoutgs ile büyük işler yapmaya devam edeceğim.

yaser gitti sence sercan olmasa bile bi forvet alınabilir mi?ben alınacağını düşünüyorum...

Adamlar birsürü transferi önceden haber verdiler,Sercan'ı da bilemeyiversinler ne olur yani?

Kesin bir dille Sercan Galatasaray'da imzalar atıldı derseler o zaman gelicek tepkilere de açık olmalılar.

Sercan transferinin açıklanmasını 1 haftadır gündüz-gece bekledik. Saat 4lere 5lere kadar pc başında oturduk. Daha önce kilitlenen Sercan v1 ve şuan açık olan Sercan V2 ile birlikte toplam 12.500-13.000 mesaj yazılmış Sercan için. Bunu da bilimeyiversinler denilecek kadar basit değil.

Bundan sonra ne olursa olsun kesin bir ifade ile imzalar atıldı dememelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Sercan Galatasaray'a yakın, aldığımız duyumlara göre görüşmeler devam ediyor vs. Sercan veya x futbolcu ile ilgilendiğimizi bize belirten bir dil kullanmaları hem bizim hem de onların açısından çok daha hayırlı....

Tombala olmadı hala :( Olmayacak:

Keita'da burada, Elano'da, Ufuk'ta, Gökhan Zan'da. Bunlar gelirken kral Scoutgs. Ama transferin olmama ihtimali belirince bir anda hesap sorun :) Bu işler böyle, 00:00'a kadar bekliyorum gelir gelmez umrumda değil. Ben Scoutgs ile büyük işler yapmaya devam edeceğim.

BURAKcim:D

Senin dusuncelerini aliyim hemen:D

12ye kadar geldi geldi gelmedi kadromuz zaten süper:D

scoutgs yi tebrik ederim sercan ı bilememiş olabilirler ama elano,caner ve ufuk transferlerını onceden bıldıler.

Ben 24:00'e kadar bekliyorum

Ufuk açıklanmadı , Caner imza atmadı.

Umut kesilmez.

Sözüm meclisten dışarı tabi ama bizim milletimizde minnet diye bi olay yok kardeşim,scout'un ve senin söylediklerin çıkınca kralsın olur da bi aksilik çıkar ve olmazsa anana bacına söverler bu kadar basit.Ama bilmezler ki siz bizim bu bilgileri duymamıza yardımcı olan yegane kaynaklarsınız.Teşekkür etmek gerekirken hakaret yemeniz gerçekten beni de çok üzüyor.Ne diyebilirim ki kafana takmamaya çalış :)

gelir gelmez umrumda değil ne demek? günlerdir burada insanları sercan Galatasarayda diye neden kandırıyorsun o zaman?

Eğer Sercan transferi gerçekleşmezse ScoutGS'den bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum.Bu haberlerinin arkasında neden bu kadar durduklarını, neden bu işin olmadığını açıklayacaklardır mutlaka.

Hit kaygısı olan 100 tane futbolcu ismi verir hepsi Galatasaray'a yakın der. Scoıtgs bu sezon toplasan 3-4 tane isim anca söyledi. Bunlardan da Sercan durumu hala belirsiz gelir gelemez bilemem. Dedikleri doğru çıkınca kral bu adamlar, bir transfer olayınca yerlerde. Ayrıca hit kaygısı olan veya para siteye reklam alır, olmadık yerlere reklam koyar. Ayrıca forumunuda ziyaretçilere kapatmaz hit kaygısı olan. Scoutgs'yi suçlamayı keselim saçma oluyor çünkü.

Kesin bir dille Sercan Galatasaray'da imzalar atıldı derseler o zaman gelicek tepkilere de açık olmalılar.

Sercan transferinin açıklanmasını 1 haftadır gündüz-gece bekledik. Saat 4lere 5lere kadar pc başında oturduk. Daha önce kilitlenen Sercan v1 ve şuan açık olan Sercan V2 ile birlikte toplam 12.500-13.000 mesaj yazılmış Sercan için. Bunu da bilimeyiversinler denilecek kadar basit değil.

Bundan sonra ne olursa olsun kesin bir ifade ile imzalar atıldı dememelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Sercan Galatasaray'a yakın, aldığımız duyumlara göre görüşmeler devam ediyor vs. Sercan veya x futbolcu ile ilgilendiğimizi bize belirten bir dil kullanmaları hem bizim hem de onların açısından çok daha hayırlı....

+1

ortada bir leş kargası varsa bu transfer için 3 gündür uyumayan taraftar değildir!

Bu taraftarı heveslendiren, ortada delil, bilgi, belge olmadan hit kaygısıyla insanları galeyana getirenlerdir. Lütfen siz de biraz bu çok bilmiş tavırlardan vazgeçin!

+1905!!!

Simdi herkes kendi bildigini söyledi de, transferin kapanip kapanmadigina dair resmi bir aciklamayi nerden bulabiliriz?Simdi 24´e kadar mi degil mi?24´e kadarsa kesin 1 transfer daha yapariz...Kapandiysa gecmis olsun zaten:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt