Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Sercan bu saatten sonra gelirse UEFA'da oynuyamiyacak mi ?

Liste verilmeliydi UEFA'ya öyle degil mi?

Bırakın Sercan'ı bir orta saha gelsin. Takımda eksik bölge kalmaz.

Bakiniz.. Bizim burada en buyuk umud isigimiz nedir? ScoutGS'in Elano ve Keita transferinde yaptigi isabetli aciklamar, ve Sercan hakkinda emin olmalari.

Benim ScoutGS'e saygim sonsuz, hic kimseye laf etmem, onlarinda kendilerine kaynaklari varki boyle iddaali konusuyorlar. Dedikleri gibi yarin ola hayrola.. Ama dedikleri cikmassa sadece kendileri bu tutumlarinin yanlis oldugunu görecek

Yeniden belirteyim bende ScoutGS'e guvenerek bu transferi bekliyorum. Bundan dolayi kotu sozum yok. Ama bile bile bizi oyuna getiriyorlarsa ve bazi arkadaslarin dedigi gibi 'hit' almak icin boyle bir aciklamanin arkasinda duruyorlarsa cok üzülürüm..

valla adamların hit beklentileri yokki sitelerinde reklam bile yok. Onlar sadece galatasaray için çalışan Galatasaraylı bir ekip. Ayrıca her isteyende hemen üye olamıyor.Ciddi bir ekipler.

Evet scoutgs hit almaya çalışıyor ama sitede bir tane bile reklam yok.!

Ne hiti ya...

valla adamların hit beklentileri yokki sitelerinde reklam bile yok. Onlar sadece galatasaray için çalışan Galatasaraylı bir ekip. Ayrıca her isteyende hemen üye olamıyor.Ciddi bir ekipler.

Peki renktas bak bunu söyledin iyi oldu. Ben bunu bilmiyordum..

Demekki ya çooook eminler yada yanlis bilgi aldilar.. ben baska çözüm göremiyorum..

hangi takım ki ?

rennes.

bu arada hala canerın ımza torenı hakkıdna bı acıklama gelmedı. umarım bjk nın nihat ismail ve tabata ya yaptıgını bız canere yapmayız ve ımza torenı duzenlerız ve bu toplu ımza torenı olur umarım

Sercan transferi gerceklesmesse bile scoutGS olan güvenim sarsilmiyacak. Aldiklari saglam bilgileri bizimle paylasiyorlar.

Real madrid'deki Mahamadou Diarra Galatasaray...!!! yarını bekleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt