Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Beyler ne 15 milyonu az önce yazidm okumadiniz galiba

Diaara Okazyon trasnferidir yari fiyata alinir

Kadro disidir kendisi ayni bizim lincoln gibi

https://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/First_Team/1193041476158/Plantilla/Squad.htm

Kendiside sans bulamaz zaten kulübte gitmek isticekdir real madrdi uygun bu fiyata satar asa yukari 7-8 milyona alinir haldun abi 4 taksite böler bitirir bu isi :D :D

15 milyon euroya alınabilicek daha başka sakatlıktan çıkmamış birçok oyuncu vardır

tabi ayhanı beenmediim halde bugun yokluunu hissetmedim desem yalan olur topal sarpın yerinde sarpta ayhanın yerindeydi kötü oyunun başlıca sebeplerinden biri topalın topla çıkmaması ve sarpın ayhanın oyun tarzına yatkın olmayışı pozisyonu benimseyememesi ve tabi o becerisinin fazla olmamasıdır.

atıyosan linç ederler burda seni :P şaka bi yana olsa gerçekten güzel olur. çünkü ayhan yokluğunda mehmet ve mustafa sarp topu oyuna sokamıyor. ihtimal vermiyorum bu transfere.

scoutgs'de gören duyan var mı diarra yada sercan'la ilgili haber ?

Ben hertürlü tepkiyi göze aldım..!! ama olur ama olmaz o artık Haldun ağbimize kalmış...!!!

Bana gelen bilgiler böyle ve bende sizinle paylaştım kötü şekilde yada dalga geçtiğimi zannetmeyin renktaşlar

haklısın renkdaş k.bakma çok stresliyim bide böyle kaynaksız laf eden olunca deli oluyorum tekrar özür dilerim

Saadece sen degilki, malum hepimiz stressteyiiz kaç gundur bomba transfer bekliyoruz. Neyse hadi Allahin iziniyle bu gece veya yarina patlatiris bombayi insallah :)

https://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/First_Team/1193041476158/Plantilla/Squad.htm

Kendiside sans bulamaz zaten kulübte gitmek isticekdir real madrdi uygun bu fiyata satar asa yukari 7-8 milyona alinir haldun abi 4 taksite böler bitirir bu isi :D :D

uctunuz yine renktaslar.

Ben yønetimden transfer beklemiyorum.

Bu sene yaptiklari transferler yerter de artar bile.

bir transfer daha olursa Ufuk olsun, yazik oldu gencecik aslanima.

adam % 70 yazamıyor daha bırakın çoluğu çocuğu diyorum millet aç gibi transfere saldırıyor:D yönetime yazık boşa uğraşıyorlar dünyayı alsak marsı isteyecekler...

Mars+Jüpiter olmazsa yapmasınlar.Ya birşeyi tam yapsınlar yada hiç.:D:D

Hala öyle bir belirsizlik var ki... Bir yabancı daha gelecek mi? Sercan ile Ufuk ne oldu? Transferi kapattık mı?

Kimse kusura bakmasın ama son güne gelinmiş artık, biraz daha açık konuşsa yöneticiler ne olur yani... Ölücem lan ben burda stresten.:)

ona bakarsaniz garay, arbeloa da kadro disi. onlar deportivo macinda oynuyordu.

U.Bolt 1.00099%100/0.01 Galatasaray'da; menajerinin şuan bi tarafında pireler uçuşuyor..

Bolt'un ilk açıklaması: "Sabri'den hızlı olduğuma inanıyorum"

Ben hertürlü tepkiyi göze aldım..!! ama olur ama olmaz o artık Haldun ağbimize kalmış...!!!

Bana gelen bilgiler böyle ve bende sizinle paylaştım kötü şekilde yada dalga geçtiğimi zannetmeyin renktaşlar

iyi bakalım.

Diarra falan hikaye ya:D sercan açıklansın artık :D

hepinize ii geceler renktaşlar ben yatar yarın 17.00ye kadar sabırla beklemeliyiz yapabilrz bunu =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt