Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Ufuk,Sercan cepte M.Diarra beklemede

bence bır tranfer olacak duyum falan almadım hıslerım oyle dyıo dıarra mı olur sercan mı olur ufuk mu olur artık bılmıyorum

Gago gelirse gagasına tükürür kuşların valla :D

Real Madrid'de Deportivo'ya karşı 10 numaralı formayla oynayan Lass Lassana Diarra oluyor değil mi?

evet o lassana. bahsettiğimiz kadro dışı olan :D inamoto'yu aldığımız sene gündemimize gelmişti ama o real'e gitmişti :D

henry messi yi almışız takasla m.güven yaser serkanı vermişiz genç yetenekler diye kabul etmiş barca:D:D

Daha bugün floryadaydım. Özlemişim oraları. :)

Hiç bir yöneticiyle tabii görüşemedim. Sadece Emre Çolak'la Berkin'i ziyarete gitmiştim. Gerçi içeri sokmadılar sonra hatırlayıp "geç len geç" dediler.

Sadece demek istediğim şu; bugün tekrar alt yapıda izledim de... 2-3 sene sonra bu ülkeden bir BERKİN KAMİL ARSLAN efsanesi geçecek ama durun bakalım... Bugün kondisyonu olsa Arda'yı bile kesebilir. ;)

Bence hücuma öyle aman aman bir oyuncu gelmedikçe, transfer gerekmiyor hücuma. Sercan hariç. :)

Bu arada Ahmet Gökcek tam bir züppe ya:) Babasinin sayesinde adam olmus Polat Alemdar´lik tasliyor:) 2 tokatlik isi var:)

babel geiyo siz hala diarra diyosunuz. aciip :0

Hiç bir yöneticiyle tabii görüşemedim. Sadece Emre Çolak'la Berkin'i ziyarete gitmiştim. Gerçi içeri sokmadılar sonra hatırlayıp "geç len geç" dediler.

Sadece demek istediğim şu; bugün tekrar alt yapıda izledim de... 2-3 sene sonra bu ülkeden bir BERKİN KAMİL ARSLAN efsanesi geçecek ama durun bakalım... Bugün kondisyonu olsa Arda'yı bile kesebilir. ;)

Bence hücuma öyle aman aman bir oyuncu gelmedikçe, transfer gerekmiyor hücuma. Sercan hariç. :)

Ben de bugun hollywood'daydim..

Jean Claude Van Dayim bize transfer oluyormus:D

forum ahalısı çoşmuş durumda gerrardı aldık desek şaşırmıyacaklar:D

Sen gittin ya geçen gün Sercan foruma üye oldu,aramışssın galiba dedi bari buraya yazayımda çocuğa ayıp olmasın :D

Nükleer bomba.. Atom bombası.. El bombası..

Sonrasında oluşabilecek toplu kuş ölümleri..

Kadıköy ve Beşiktaş semalarında ani ölümler..

Burası Galatasaray..

Burası Mecidiyeköy..

Burası Florya..

Cümle aleme transferi öğretiyoruz!

Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır!

Galatasaray'ın esamesinin okunduğu yerde mucize yoktur!

Değil Sercan, bütün Mercan'ları getirin bu kadar etki yaratmaz..

Derginin kapağına ve bir çok kapaklara konu olacaktır..

bir konuya aciklik getireyim

uefa listesinin son verilme tarihi 1.eylül 24.00 de

yani 23 saat sonra sonra

Fıstık Galatasaray'da, kırbaçları hazırlayın..

cinko1.jpg

Evet coştuk gidiyoruz :D Moussa Sow Galatasarayda:D

Ya siz şimdi yazıyorsunuz ya Diarra, Gago vs.. Haldun Abi de kesin bakıyordur, yanında kilere de ya gençler Diarrayı istiyormuş çek oradan madride mesaj gelsin, gelirken gagoyu da getirsin yormasın beni :P Haldun Abi eğer okuyorsan Allahın adını verdim SRNA yı getir Abicim :D sağ kanat artı sol kanat artı sağ sol açık artı her yer oynar herif :D

Yazımı okuduğun için teşekkür Haldun Abi ve değerli forum üyeleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt