- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko
Ufuk,Sercan cepte M.Diarra beklemede
Ufuk,Sercan cepte M.Diarra beklemede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Madrid'de Deportivo'ya karşı 10 numaralı formayla oynayan Lass Lassana Diarra oluyor değil mi?
Daha bugün floryadaydım. Özlemişim oraları.
Hiç bir yöneticiyle tabii görüşemedim. Sadece Emre Çolak'la Berkin'i ziyarete gitmiştim. Gerçi içeri sokmadılar sonra hatırlayıp "geç len geç" dediler.
Sadece demek istediğim şu; bugün tekrar alt yapıda izledim de... 2-3 sene sonra bu ülkeden bir BERKİN KAMİL ARSLAN efsanesi geçecek ama durun bakalım... Bugün kondisyonu olsa Arda'yı bile kesebilir.
Bence hücuma öyle aman aman bir oyuncu gelmedikçe, transfer gerekmiyor hücuma. Sercan hariç.![]()
Daha bugün floryadaydım. Özlemişim oraları.
Hiç bir yöneticiyle tabii görüşemedim. Sadece Emre Çolak'la Berkin'i ziyarete gitmiştim. Gerçi içeri sokmadılar sonra hatırlayıp "geç len geç" dediler.
Sadece demek istediğim şu; bugün tekrar alt yapıda izledim de... 2-3 sene sonra bu ülkeden bir BERKİN KAMİL ARSLAN efsanesi geçecek ama durun bakalım... Bugün kondisyonu olsa Arda'yı bile kesebilir.
Bence hücuma öyle aman aman bir oyuncu gelmedikçe, transfer gerekmiyor hücuma. Sercan hariç.![]()
Ben de bugun hollywood'daydim..
Jean Claude Van Dayim bize transfer oluyormus![]()
forum ahalısı çoşmuş durumda gerrardı aldık desek şaşırmıyacaklar![]()
Caner ve Sercan transferi sonrasında gerekli bir açıklama yapılacaktır..
Hemde çok güzel bir açıklama..
acıklamanın bu bölümünu tek okudum![]()
bir konuya aciklik getireyim
uefa listesinin son verilme tarihi 1.eylül 24.00 de
yani 23 saat sonra sonra