Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

yaw arkadaş ne transfer dönemıydı be bitiyo en sonunda yarın bı bomba daha olsa tmmdır

Yapmayın beyler böyle şakalar resmi site falan olmuyor yani. :D

cinko1.jpg

Evet coştuk gidiyoruz :D Moussa Sow Galatasarayda:D

güzel photoshop ama acemice :sleeping: ;)

Abi Allah kahretmesin seni ya. :) Valla gerçek sandım..

Ne photoshop u be :D bildiğiniz paint. Eğer paintten daha iyisini yaparım diyen varsa buyursun :D

SCOUTGS'den

Ben size söyleyim ne vereceğimizi Bursa'ya. Yazıcı da kendini avutsun. Gidip parasını saysın.

1.5 Milyon Euro Peşin, 2 Milyon Euro da 2 yıl taksitle.

Sonraki transferi n karından %15

Yaser Yıldız kiralık. Mehmet Güven bonservis iyle.

Olursa da belki 1 oyuncu daha kiralık.

Daha da fazla vermeyiz. Sercan da daha fazla etmez. Galatasar ay yönetimi de enayi değildir Tabata, Mehmet Topuz transferi ni baz alarak transfer yapsın.

Not: Yukarıda yazılanlar sadece şahsi fikrimdir . Ama yüksek ihtimaldi

Beyler güvendiğim bir arkadaşımını güvendiği kaynaktan aldığı haberi paylaştı benimle transferle ilgili elanoyuda 1 gün önce haber vermişti bir yöneticinin oğluyla kankaymış msn konuşma resmini atacağım şimdi uploadlıyorum

O duyumu attan baska renktas ama Real Madrid M.Diarra'yi kadro disi birakti ve biliyorsun adamlar para kazanmak istiyor o verdikleri 250 milyon euro paranin birazini geri kazanmak istiyorlar..

Tek dusunduren Haldun Ustunelin uzun zamandir Turkiyede olmasi ve bu transferle ilgilenmesinin mumkun olmamasidir..

Adamlar harcadiklari paranin cogunu zaten forma, kombine satisindan cikardi. RM icin para sorun degil.

Beyler güvendiğim bir arkadaşımını güvendiği kaynaktan aldığı haberi paylaştı benimle transferle ilgili elanoyuda 1 gün önce haber vermişti bir yöneticinin oğluyla kankaymış msn konuşma resmini atacağım şimdi uploadlıyorum

hangi haberi ?:eek:

o değilde gizem özdillinin ne frikikleri var ya:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt