Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Ulan bi resim koydum anında coştunuz:D Harbiden olsa transfer server dayanamıyıcak anlasılan. O bişey değil Ronaldinho geldi desek inancaksınız bu kadar da olmazki. Bu adamı koydum ceza veren oldu Ronaldo yu felan koysaydım banlıyıcaklardı heralde :asd:

attachment.php

Soran Arkadaş bak gene yolladım :)

Beyler güvendiğim bir arkadaşımını güvendiği kaynaktan aldığı haberi paylaştı benimle transferle ilgili elanoyuda 1 gün önce haber vermişti bir yöneticinin oğluyla kankaymış msn konuşma resmini atacağım şimdi uploadlıyorum

yahu abicim galatasarayda hadlun abi başkan eğer işin içine girerse sezgin ve teknık ekıp dışında kımse bılmez bu tranferleri sen diyosankı ben adnan sezgının yada hadlun ustunelın oğluyla konuşuyorum o başka :tiphat:

Şu anki halimizi anlatan bir beste hazırladım ;

Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum

Lodos fırtınaları kopacak yine

Ta derinlerde bir yerde

Varsın olsun varsın olsun

Sevdim bir kere

Sen benim canım

Sen kara sevdalım

Bir şeyler söylemek o kadar zor

Sensiz geçen uzun geceler bir de yasaklar

Varsın olsun sevdim bir kere

Benim sevgim sözlere sığmaz

Anlatamaz tutkularımı çiçeklerin

Ne rengi ne de kokusu

Gerekmez bize şiirler şarkılar

Biz iki deli belki bir başka çilek mevsimi

Biliriz birbirimizi

:D

Şu anki halimizi anlatan bir beste hazırladım ;

Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum

Lodos fırtınaları kopacak yine

Ta derinlerde bir yerde

Varsın olsun varsın olsun

Sevdim bir kere

Sen benim canım

Sen kara sevdalım

Bir şeyler söylemek o kadar zor

Sensiz geçen uzun geceler bir de yasaklar

Varsın olsun sevdim bir kere

Benim sevgim sözlere sığmaz

Anlatamaz tutkularımı çiçeklerin

Ne rengi ne de kokusu

Gerekmez bize şiirler şarkılar

Biz iki deli belki bir başka çilek mevsimi

Biliriz birbirimizi

:D

Adaş başka bişey bulamadın mı :D

Adamlar harcadiklari paranin cogunu zaten forma, kombine satisindan cikardi. RM icin para sorun degil.

Senin dedigin de dogru. Dogru söze lafim yok.

Para konusunda bize gelmesine gerek yok demekki. Peki ayni bolgede forma savasi verdigi kisiler: Gago, Lass Diarra, Xabi Alonso, Esteban Granero (genç) ve yine orta sahanin ortasina: Guti, vd Vaart ve Kaka..

Buna bakildiginda belki kendisi gitmek istiyordur. (Benim bu transfer hakkinda hiç bir bilgim yok ama sadece kafamda olasiliklari dusunuyorum.)

başladı yibe şarkılar yakında şiirlerde başlar :D

yahu abicim galatasarayda hadlun abi başkan eğer işin içine girerse sezgin ve teknık ekıp dışında kımse bılmez bu tranferleri sen diyosankı ben adnan sezgının yada hadlun ustunelın oğluyla konuşuyorum o başka :tiphat:

Arkadaşım yöneime illaki sızıyordur fısıltılar sen diyorsunki bi halıdn biliyor başka bi allahın kulu bilmiyor tamam basına sızmasa bile o kadar gizli de değildi mesela elano haberinni schouttan felan önce söylemişti çocuk bana işte konuşmadan küçük bi kısım kesin haber diye vermiyorum bunu sadaece duyum işte fazla zorlamayın açık bulacak tutarsızlık saçmalık bulacağım diye

adszdsveeh.jpg

Üstünel'in olduğu idda edilen twitter hesabında "Yine İspanya yolu göründü" gibi bir yazı vardı sanki?

Arkadaşım yöneime illaki sızıyordur fısıltılar sen diyorsunki bi halıdn biliyor başka bi allahın kulu bilmiyor tamam basına sızmasa bile o kadar gizli de değildi mesela elano haberinni schouttan felan önce söylemişti çocuk bana işte konuşmadan küçük bi kısım kesin haber diye vermiyorum bunu sadaece duyum işte fazla zorlamayın açık bulacak tutarsızlık saçmalık bulacağım diye

adszdsveeh.jpg

bu topakta sürekli dönen dedikoduların toplu halde resmını çekmişin:D

Moussa geldiğinde hepiniz benden özür diliyiceksiniz. Bana ceza veren arkadaşada ben ceza vercem :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt