Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Moussa kim ya?

yav arkadaslar

Sercan galatasaray'da diye laf cikmadi ki hic medyada, gs niye yalanlasin gs'nin adi cikmadikca.??

Sercan degilde.. .Tombalaa aaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaa Cheesy detaylar az sonra ....

Scoutgs Cİhan Serbetçioğlu admininden.

Arkadaşım yöneime illaki sızıyordur fısıltılar sen diyorsunki bi halıdn biliyor başka bi allahın kulu bilmiyor tamam basına sızmasa bile o kadar gizli de değildi mesela elano haberinni schouttan felan önce söylemişti çocuk bana işte konuşmadan küçük bi kısım kesin haber diye vermiyorum bunu sadaece duyum işte fazla zorlamayın açık bulacak tutarsızlık saçmalık bulacağım diye

adszdsveeh.jpg

eger dogruysa yarın da bizim günümüz olacak..yahu herzaman dedigim gibi memlekette kuş kalmayacak ondan korkuyorum,telef olacak hepsi yazık yahuu:D:D:D

Medyaya kızdı Sercan'dan vazgeçti!

Bursaspor ile bonservis için yapılan görüşmelerin medyaya sızmasından rahatsız olan Fenerbahçe Başkanı'nın, transferden bu nedenle vazgeçtiği öğrenildi.

Fanatik

:D:D:D:D:D:D:D:D

Beyle o bölüme giremiyoruz Scout gs de neler dolanyior

Dogru Dürüst bi aciklayin lütfen

bu yalanın için cezanı ALLAH verecek

tabi doğru çıkmazsa

Ohooo eğer bunun için Allah cezamı vericekse ben tüm transfer sezonu boyunca daha professionalce yaptım. Nilstelroy u bile getirdim. Şimdi bu verilen cezalar oyuncunun kalitesine göre değişiyormu :allaalla6vr: :asd:

Caner ve Sercan'dan sonra bir transferi miz daha hayırlı olsun arkadaşlar. 1. çinko, 2. çinko derken tombalayı yaptık hayırlısıyla.

------

Giremiyenler bu yazıyor. Bütün transferlerde kısa kısa yazıyorlardı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt