Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Fossa ya kalsa yakında Cristiano Ronaldo Real Madrid li yöneticilerle şimdiden problem yaşamaya başladı.Galatasaray a gelmesi an meselesi yazacak..

diarra veya giovanni dos santos diye birsey yok.

yalan atip tutmayin

sadece yorumlarda bizim gibi tahmin pesinde herkes.

yoksa isim falan verilmedi

Fossa kendi dememiş bari. Mesaj yazanlardanmış. Yoksa Bakırköy'ü arayacaktım. Şunun ip'sinden adresi bulun götürün bunu diye. :d

Bir rivayettir..

"Gün gelicek at kuyruklu, uzun saçlı bir kabile reisi çıkacak. Etrafında mor giyen bir topluluk, insanlar olucak.. Bu kabile kısa süre içersinde bütün evrenin hakimi olacak.. "

Teşekkürler Haldun Üstünel..

Yöneticiliği, transfer komite başkanlığını herkese öğrettiğin için..

bu fossa harbi uçmuş zuhaaaaaaaaa:D:D:D

sabahtan beri gece açıklanacak diye bekliyordum.. :/ hiçbir gelişme yok ama..

Eee ne yalani fossada gecen isimleri soledim bende.m.diarra olabilir cidden hem istediginiz bolge hemde bu Adam sanirim kadro disi su anda.

Arkadaşlar bu söyliyiceklerimi dikkate alabilirsiniz.

Daha öncekiler gibi değil. Nonda hiç bir yere gitmiyicek. Bu 1.si. Mantık olarak düşünürsek zaten gidicek olsa bugün oyuna hiç alınmazdı veya ilk 11 de baslardı son maçı olduğu için. Ufuğun bizde olduğuda mechul şuan . Duyumcular iyi ve tecrübeli olabilir fakat resmi site doğrulamadıkca(!) inanmaın kimseye , ümide de kapılmayın gelelim benim zenciye :D O adamda Rijkaard tarafından onaylanmıs bir isimdir , o yüzden yazıyorum sürekli.

Arkadaşlar bu söyliyiceklerimi dikkate alabilirsiniz.

Daha öncekiler gibi değil. Nonda hiç bir yere gitmiyicek. Bu 1.si. Mantık olarak düşünürsek zaten gidicek olsa bugün oyuna hiç alınmazdı veya ilk 11 de baslardı son maçı olduğu için. Ufuğun bizde olduğuda mechul şuan . Duyumcular iyi ve tecrübeli olabilir fakat resmi site doğrulamadıkca(!) inanmaın kimseye , ümide de kapılmayın gelelim benim zenciye :D O adamda Rijkaard tarafından onaylanmıs bir isimdir , o yüzden yazıyorum sürekli.

kimdi o zenci ya zeeufik mi ismini yanlış yazmış olabilirim

Gır , gır yapakmı :D Bakın çok güzel transfer olmıyıcak futbolcular biliyorum. . .

Kızın tekini kitledim webcamda sercan transferini anlatıom kafayı sıyırdım sonunda :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt