Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Bütün Berklerde aynımı be :D

transfer varsa bnce sabah 10 gibi açıklanır..ondan önceside olmaz sanırım...herkese iyi sabahlar..

youtube açılıyo ama videolar açılmıyo ne yazık ki bende :allaalla6vr: videolarda ne var acaba ?

Burak burdamisin?

ScoutGS'de su an birsey diyorlar mi Sercan hakkinda?

Cünkü ben Bursaspor baskaninin 8 milyon euro istediginden dolayi transferin yattigini duydum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum tabi.

insallah benim duydugum dogru degildir :(

Ne transfermiş be kardeşim :)

Beyler bosa beklemeyin

Şuan Radyospor'un tekrar yayınını dinliyorum ...

Bursa baskani 'Mehmet topuzun 10 milyon + 1 futbolcu ettigi ortamda sercani bu fiyatlara satmamiz söz konusu degil' dedi .

bu iş yatar

Bende yatar :D

Beyler bosa beklemeyin

Şuan Radyospor'un tekrar yayınını dinliyorum ...

Bursa baskani 'Mehmet topuzun 10 milyon + 1 futbolcu ettigi ortamda sercani bu fiyatlara satmamiz söz konusu degil' dedi .

bu iş yatar

Bende yatar :D

Kendi ağzından duydun yani

bende yatıyom gençler. yarın 1-2 gibi uyandığımda sercan ve ufuk açıklanmış olsun ! :D:D iyi geceler herkese :D

Burak burdamisin?

ScoutGS'de su an birsey diyorlar mi Sercan hakkinda?

Cünkü ben Bursaspor baskaninin 8 milyon euro istediginden dolayi transferin yattigini duydum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum tabi.

insallah benim duydugum dogru degildir :(

Yattı , yattı . . .

simdiye kadar transferin son gununde olanlar:

* Galatasaray Caner Erkin'i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.

* Bursaspor, İskoçya'nın Glasgow Rangers takımının 19 yaşındaki genç forveti İsa Bağcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

* Ribery Bayern'de kaldı en nihayetinde. En azından Ocak ayına kadar.

* Lyonlu İtalyan sol bek Grosso Juventus'a transfer oldu.

* Sporting Lizbon Valencia'dan orta saha oyuncusu Miguel Angel Angulo'yu kadrosuna kattı.

* Racing Santander, Barcelona'ya Bayer Leverkusen'den transfer olan Brezilyalı defans oyuncusu Henrique'yi kiraladı.

* Barcelonalı Gudjohnsen Monaco yolunda. Transfer sezonu gece yarısında bitene kadar bu transferin de gerçekleşmesi bekleniyor.

* Barcelona Chygrynskiy'e sözleşme imzalatarak transferi bitirdi.

* John Terry Chelsea ile olan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Bu onun futbolu Londra ekibinde bitireceği anlamına da gelir. Artık tamamiyle Chelsea'nin bayrak adamıdır. Haftada 150.000 paund kazanacak, başka bir deyişle yaklaşık 350.000 TL.

* Real Madrid, Celta Vigo'nun genç golcüsü Jose Luis Mato'yu aldı. Ancak 19 yaşındaki futbolcu Celta'da kiralık olarak oynamaya devam edecek.

* Getafe, Real Madrid'in defans oyuncusu Miguel Torres'i transfer etti. Torres, Real Madrid'in altyapsının ardından Michel'le tekrar çalışma fırsatı bulacak.

https://pennearabiata.blogspot.com/

nobettekilere malzeme cok ihtiyaciniz varmis gibi :)

Ben yatmicam...

Sonsuzadek surecek bizim A$kimiz.....

Biz GALATASARAY'Liyiz...

Herkez gider......

BIZ KALIRIZ

Biz GALATASARAY'liyiz...

Gudjohnsen Monaco'ya gidiyormus yoldan cevirseydik..

içimden bi ses diyorki realden nistelroy gelecek diyor alla alla ne biçim bi içse:D:D

yarın saat 17 de forumda kokteyl başlığı açılsın transfer sezonunun bitmesi şerefine bir kokteyl düzenleyelim:D:p

Sercan yattı haberi nerede ScoutGs'de. Yok öyle birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt