Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Herşeyi geçtim de bir transfer sezonunu dahha kaparken yine sağ bek yok :D

twitter ne demek arkadaslar

twitter kişilerin kendileriyle ilgili paylaşımlarda buludugu bir site.

birçok unlu kişinin twitter ı var, ve buradan kendileyle ilgili birşeyler yazarak hayranlarının onları takp etmesini sağlıyorlar.

giriyorsun üye oluyorsun, takip edeceğin kişileri belirliyorsun.

gayet eğlenceli.

orneğin ben henry,rooney,katy perry gb birçok kişiyi takip ediyorum çeşitli dallarda :D

www.twitter.com

kendimi reklamcı hissettim bi an :/

Ben inanırım Berk. Ona buna inanıp sana inanmazsak ayıp olur. :D

Ufuk Ceylan'da resmi olarak Galatasaray da şuan :kupa: Arkadaşlar bir haber sitesinin editöründen gelen bir haber. Netlik kazanılmıs Ufuk konusunda 1 gün önce fakat bugün açıklanıcakmıs ve de UEFA Avrupa Ligi kadrosunda bu saatten sonra açıklanıcak futbolcular YOK !

henry nin bugun yazdığı şey;

Thierry_Henry season starts today. messi will not play, but dont worry zlatan and i will score today!

about 15 hours ago from web

'sezon bugun başlıyor. messi oynamayacak ama endişelenemeyin ben ve zlatan golleri atıcaz bugun'

twiterra üye olmakta fayda var :D

Sercan olursa eger ve sonraki sezona da Nuri Sahin olursa mesela inanilmaz bir takim iskeleti olusur seneler boyu.

6.hissim sercan gelecek diyor 5. hissim lan acaba berkin bi bildiğimi var moussa mı gelecek diyor 4.hissim nistelroy dior 3.hissim kimse gelmicek öyle bakakalacanız diyor haydi hayırlısı:D:D

Ufuk Ceylan'da resmi olarak Galatasaray da şuan :kupa: Arkadaşlar bir haber sitesinin editöründen gelen bir haber. Netlik kazanılmıs Ufuk konusunda 1 gün önce fakat bugün açıklanıcakmıs ve de UEFA Avrupa Ligi kadrosunda bu saatten sonra açıklanıcak futbolcular YOK !

Eğer dediğin gibi UEFA kadrolarında olmayacaksa transfer işi Ufuk ile biter bence.

Sacmalik, Europa League'in grup asamalari baslamadan once kadro istenir normalde, sonra diger gruplara yeni bir liste verilebilir hatta.. CL on-elemeler icin farkli kadro, gruplar icin farkli kadro mantigi..

Sacmalik, Europa League'in grup asamalari baslamadan once kadro istenir normalde, sonra diger gruplara yeni bir liste verilebilir hatta.. CL on-elemeler icin farkli kadro, gruplar icin farkli kadro mantigi..

O kadroda saat 5'e kadar verilmesi lazım ama bizim takımın bir huyu var hemen lisans çıkarmıyor veya çıkaramıyor. Örnek Keita , İnamoto v.s v.s

Devre arası daha ucuza alıcaz onu , Sercan'ıda aynı şekilde alıcağız zaten bu saatten sonra UEFA kadrolarına giremezler daha mantıklı olur diğer türlü . . .

dediğin gibi uefa ya giremiyorlarsa gereği yoq bu kadro yeterli bence

Sabri gayet guzel oynuyor, Ugur performansini arttiriyor, en sorunsuz bolgelerden biri bence.

Forvet ve "box to box" ortasaha eksik denebilir

Sabri eski Sabri'ye göre iyi ama bence hala yetersiz Uğur'a ben de güveniyorum ama malesef oynamıyor Sabri'yi kesse kesse yabancı bir oyuncu kesecek herhalde

O kadroda saat 5'e kadar verilmesi lazım ama bizim takımın bir huyu var hemen lisans çıkarmıyor veya çıkaramıyor. Örnek Keita , İnamoto v.s v.s

Basinin kolpasi onlar Turkiye'de lisans cikarmak cok zor degil, fakslarsin biter, basinin sorun cikarma aliskanligi.. Ingiltere olsa calisma izni vs. devreye girebilir ama Turkiye icin cok zor seyler degil bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt