Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

bu arada 2006 yı hatırlıyorum da son gün kimleri beklemiştik inamotoyla, mehmet topal gelmişti..:D inamotoyu 500 bin e mehmeti 1,5 milyona almıştık daha kimse mehmeti tanımıyordu şaşırılmıştı rakamlara felan:D

Özhan Canaydın dönemi :cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:

Geç olsun güç olmasın beyler :D

Diyorsunuzki şimdi ulan bu hala Moussa diyor :D Farkındamısınız transfer yok ve açıklamadılar... 2006 da da aynısı oldu , kimleri bekliyorduk değilmi , Vangel'i beklerken kapıdan İnamoto gelmişti. Şimdide Sercan'ı beklerken kapıdan Moussa gelirse fenamı olur ? Hem de Nonda ile gerçekten güzel 2 li olurlar. Keita , Arda , Kewell ve Elanonun yaptığı asistlerle coşar ikiside. . .

şu moussa kimdir ben tanımıyorum ?

birisi tanıtırmı lütfen :D

bu arada 2006 yı hatırlıyorum da son gün kimleri beklemiştik inamotoyla, mehmet topal gelmişti..:D inamotoyu 500 bin e mehmeti 1,5 milyona almıştık daha kimse mehmeti tanımıyordu şaşırılmıştı rakamlara felan:D

Nereden nereye işte yönetim farkı ;)

Caner Erkin'i renklerine bağlayan Cimbom, şimdi de Fransa'nın Rennes takımının golcüsü Moussa Sow'u kiralıyor. 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon 9 gol attı.

Moussa atağı

Haldun Üstünel, 23 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Rennes'le masaya oturdu.

Satış opsiyonuyla

Rijkaard, Elano ve Keita gibi dünya starlarını Galatasaray'a kazandıran futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, yeni bir bomba daha patlatmak üzere... Üstünel'in, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 23 yaşındaki Senegal asıllı golcü Moussa Sow için girişimlere başladığı öğrenildi. Cimbom'un, Sow'u satış opsiyonuyla 1

yıllığına kiralayacağı ifade edildi.

Sürprizler yolda

Diğer transferlerde olduğu gibi bu operasyonu da çok gizli bir şekilde yürüten Üstünel'in, önceki gün Ali Dürüst'ün babasının cenazesinde yaptığı "Transfer dönemi henüz bitmedi. Bekleyin görün ve yeni sürprizlere hazır olun" açıklaması, bu transferi doğrular nitelikteydi. Hedefteki ilk ismin Moussa Sow olduğu, listede iki de alternatif bulunduğu dile getirildi

Akşama kadar yokum İstanbulda keşke açıklasalardı şimdi de akşama kadar merak etmeseydim.

Caner Erkin'i renklerine bağlayan Cimbom, şimdi de Fransa'nın Rennes takımının golcüsü Moussa Sow'u kiralıyor. 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon 9 gol attı.

Moussa atağı

Satış opsiyonuyla

Rijkaard, Elano ve Keita gibi dünya starlarını Galatasaray'a kazandıran futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, yeni bir bomba daha patlatmak üzere... Üstünel'in, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 23 yaşındaki Senegal asıllı golcü Moussa Sow için girişimlere başladığı öğrenildi. Cimbom'un, Sow'u satış opsiyonuyla 1

Sürprizler yolda

Diğer transferlerde olduğu gibi bu operasyonu da çok gizli bir şekilde yürüten Üstünel'in, önceki gün Ali Dürüst'ün babasının cenazesinde yaptığı "Transfer dönemi henüz bitmedi. Bekleyin görün ve yeni sürprizlere hazır olun" açıklaması, bu transferi doğrular nitelikteydi. Hedefteki ilk ismin Moussa Sow olduğu, listede iki de alternatif bulunduğu dile getirildi

kaynak:allaalla6vr::D

Rennes'in forvet oyuncusu Moussa Sow, 23 yasinda, hic seyretmedim, zenci muhabbetinin disinda neden takildik ona onu da anlamadim :)

abi bunları nondayla defansa koyuyorsun cetvelleri ortada birleştiriyorsun hiç bir gemi geçemiyor oradan ....:p

Arkadaşlar gidin yatın , bu saatte ne transferi. Açıklanırsa akşam saatlerine doğru açıklarlar inşallah :D

Moussa atağı

Satış opsiyonuyla

Sürprizler yolda

Cok pahali degil aslinda. 5 milyon euroyu verdin mi Moussa bizde.

Ama ben Sercani tercih ederim.

Hadi yatın be saat 05:05 olmaz bu saatten sonra olursada Moussa olur :D Neyse iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt