Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

bize her sevdedan geriye kalan galatasaray dedim sevgilim kstü napacam ben:D:D:D

bu saatten sonra olmaz bu gece pek yorum yapmadım sizleri zledim umarım yarın atttırız sercana olmazsada olmaz artık üzülmeye gerek yok f5 e gitmedi ya yeter o bize bu arada gsmobile a ufuk transfri haberi gelmiş resmi sitede de an meselesidir hayırlı sabahlar

sercan alınacak olsaydı son güne bırakılır mıydı?

FCN den alıntılar

1-

Biz lafımızın arkasındayız SERCAN PARÇALI FORMAYI GİYECEK diyoruz.

Caner'de ettiğiniz küfürlerin karşılığında bugün resmi site gerekli açıklamayı yaptı.

Yarın Sercan içinde bu açıklama geldiğinde ne yapacaksın çok merak ediyorum.

2-

"SERCAN GE_LE_CEK"

3-

Sercan konusunda ısrarla yazıyoruz.

"LAFIMIZIN ARKASINDAYIZ. SERCAN GELECEK." diye.

4-

O açıklamayı yapan başkana sorsalarmış keşke 3 gün evel oyuncu yeni takımıyla önprotokol imzaladı ne diyeceksiniz diye..

Bursaspor taraftarını yokluyor, ama öyle ama böyle açıklayacaklar o transferi..

He olası bir durum - Allah korusun - olur ve açıklanmazsa nedenlerini öğrenirsek yazarız.

Birde ufak bir ayrıntı belirtelim..

SATMIYORUZ dedikleri oyuncu mutlaka ama mutlaka satılır.

Örnekleri günümüzde çok..

5-

Bursaspor İsa Bağcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

19 yaşındaki genç oyuncunun transferinin ardından Sercan Yıldırım transferi açıklanacaktır.

Arkadaşlar ScoutGS ve FCN hala çok iddaalı Sercan konusunda

bu saatten sonra olmaz bu gece pek yorum yapmadım sizleri zledim umarım yarın atttırız sercana olmazsada olmaz artık üzülmeye gerek yok f5 e gitmedi ya yeter o bize bu arada gsmobile a ufuk transfri haberi gelmiş resmi sitede de an meselesidir hayırlı sabahlar

resmi site yavaşladı gibi, galiba girişe haberi koyuyorlar :D

Arkadaşlar transferin olurunu veya olmazını ne kadar etkiler bilinmez ama resmi sitenin üzerinde faalyetler tekrardan başladı.Ankaraspor maçının skoru bile daha yeni işlendi yetkililer tarafından Ayrıca F.R maç sonu görüşleride az önce eklendi..Sözün kısası sitede kıpırdanmalar başladı..Hadi bakalım hayırlısı...

Bu FCN hep scoutgs'nin hemen ardindan giriyor haberleri galiba, ilginc bir durum bu blog'daki arkadasin durumu, FCN pek guvenilir bir yer degil bence.

alla alla su resmi siteye bide ben bakıym

scoutgs elemanları tükürdüklerini yalamamak istiyorlarsa sercan için aralarında para toplamaya başlasınlar.. 1 trilyon luk artış bile bursayı ikna eder...

1 trilyon :o

01.09.2009 04:59

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Rijkaard sözlerine şöyle devam etti: ''Özellikle kötü geçen ilk yarıdan sonra, ikinci yarıda maçı bitirdik. O yüzden futbolcularımı buradan kutluyorum. Çalışmalarımızı sürdürüp, ilk yarıda gösterdiğimiz performansı bir daha göstermemeyi umuyorum.''

Takımı teknik açıdan nasıl gördüğüne yönelik bir soruya da Rijkaard, ''Önemli olan bir takımın takım olarak oynaması. Oynadıktan sonra her takımın bireysel yetenekli futbolcuları var. Ankaraspor'a baktığımızda da yetenekli futbolcuları var. Baktığınız zaman, maçın disiplinini korursanız, taktik ve teknik olarak beklediğinizi alabilirsiniz'' diye yanıt verdi.

Maçın ilk yarısını nasıl bulduğu biçimindeki bir soru üzerine Rijkaard, ''İlk yarıya baktığımızda söylenecek çok şey var. İyi oynamadık. Dönen topları alamadık, bu yüzden rakibimiz bizden çok iyi oynadı'' diye konuştu.

daha 16 dakka önce girilmiş haber ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt