Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Yav BUndan önce yapılıyordu..Şöyle Sercan Yıldırım Galatasaray da diye resmi siteyi yapacak arkadaş yok mu..

Valla içimde kalacak he..:D

Ceza yedim dün onun yüzünden. Sonra Moussa yı çıkardım millet dalga geçti , ama ben dedim Sercan ı beklemeyin diye:D Simdi bekleyin Sercanı son dakika bombası :D

Benim bile umudum azalmaya başladı:(

bu arada gs mobil olan arkadaşlar yok mu hiç ? mesaj felan gelmiyor mu kimseye ? kardeşim türkcell olsa alırdık ama avea da bi tanıdık yok ki :D :D

golcumuz olsa idda ediyorum bu sene 25`i rahat bulur. Nonda ve Baros atamayiz ama bu kadar.Baros15-20 arasi gol atar eger kendine gelirse. Nondanin gol sayisi ise 10-1 olur kanimca.

Benim de umdum azalmaya basliyor :(

Hadi aciklayin artik :(

Bakın arkadaşlar ne buldum.

Sizin hep istediğiniz şeyi:D

3061.jpg

Ceza yedim dün onun yüzünden. Sonra Moussa yı çıkardım millet dalga geçti , ama ben dedim Sercan ı beklemeyin diye:D Simdi bekleyin Sercanı son dakika bombası :D

Dün gece çok komikti ya senin canın ceza istiyo falan diyenler vardı :D :D

ya arkadaşlar fox ta dün 007 nin yıldız bir golcüyle anlaştığı ama bunun ocakta açıklnacağı söylendi çok saçma geldi bana niye şimdi açıklamasınlarki anlaşmışsalar:rolleyes:

Bakın arkadaşlar ne buldum.

Sizin hep istediğiniz şeyi:D

3061.jpg

haha, çok iyi olmuş :D

psikolojikmen rahatladım biraz.

6 30 gb uyudum, kalkar kalkmaz resmi siteye saldırdım, hala caner sırıtıyor karşımda,

acaip sinirlerim bozuldu.

neyse daa var birkaç saat.

16:59 da açıklıyacaklar :D

ya arkadaşlar hayal kurmayın ya ne transferi ne sercanı bu paralar verilir mi o çocuğa. bırakın artık bu işleri sercan falan gelmez bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt