Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Sercan devre arası Galatasaray da.

Bu sezon büyük uğraslara rağmen Sercan'ı kadrosuna katamayan Galatasaray devre arasında Sercan'ı kiralamayı ve sezon sonunda da bonservisi ile almayı hedeflediği bize gelen bilgiler arasında. Öte yandan Rijkaard'ın onay verdiği Moussa her an fax yolu ile Galatasaraylı olabilir.

Sercan devre arası Galatasaray da.

Bu sezon büyük uğraslara rağmen Sercan'ı kadrosuna katamayan Galatasaray devre arasında Sercan'ı kiralamayı ve sezon sonunda da bonservisi ile almayı hedeflediği bize gelen bilgiler arasında. Öte yandan Rijkaard'ın onay verdiği Moussa her an fax yolu ile Galatasaraylı olabilir.

bu mudur yani bu kadar gurultunun sonu ? yok kesin imza atti, bursa camiasi alistiriliyor falan?

yemisim devre arasini gelecekse gelsin gelmeyecekse zaten seneye yeni bi adam parlar bu defa herkes onu almak icin ugrasir..iki sene evvel gokhan unal, gecen yil mehmet yildiz bu sene sercan...seneye yeni adam buluruz zaten buna gerek kalmaz...

yani berk küfür edicem artık he. vallahi sıktın ya. bas git kardeşim. eğer ki moussa gerçeksede dalga geçer gibi söyleme. milleti bıktırdın yani.

Aslanyure klilerden Barış Cenk akkaya

kulüpler gece 12 ye kadar izin alabiliyo r isterlers e saygılarımla.bizim kulüp sanırım bu izni alacak çünki çok ihtiyaçları var saygılarımla..

bu muydu bu kadar gurultunun kaynagi? yok kesin imza atti, bursa camiasi alistiriliyor falan?

En basından beri diyorum...

@bana mousa kowalasın ve öpsün diyen arkadaşlar ben tek futbolcu bekliyorum siz 3-4 tane şimdi sizin bekledikleriniz sizi öpüp koklarsa ne yapıcaksınız :confused::yikes:yazık ya. . . Antudaki admalar gibi yorumlar yapmayın!

yani berk küfür edicem artık he. vallahi sıktın ya. bas git kardeşim. eğer ki moussa gerçeksede dalga geçer gibi söyleme. milleti bıktırdın yani.

Yıllardır , fotomaç'a , fanatiğa inanıyorsunuz ya! Ben illa gelicek demedim Sadece glme ihtimali Sercan kadar var! He bu arada kötü söz sahibinindir.

Modlar Adminler bi uyari yapin artik ya...Tek Mod Berk degil ya..

Valla sikti artik...Az sonra millet küfür etmeye baslayacak, olan millete olacak, Berk burda kalacak..Yapin bi uyari..Baska zaman saniyesinde uyari yaparsiniz

Adam Sercanamı endekslesin kendini.Bu saatten sonra biri gelmese şampiyonmu olamıycaz.Sadece alternatif için Ufuk ve Sercanı istiyoruz.Gelmezlerse çok umrumda değil

Çok kaptırmışsınız kendinizi biraz rahat olun.Eğlenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt