Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

Transfer beklemiyorum artık olursa eğer benim için büyük süpriz olacak.

FCN Blog dedi ki...

Burada kimse Luca Toni ismine hayır demezdi herhalde, öyle değil mi?

Post yorumlara kapatılmıştır.

Neden olmadığı veya imzaların atılmadığı konusunda bir açıklama yaparız.

Bırakın bir süre bizde kendi kaynaklarımıza ulaşmaya çalışalım.

1 saat kalması bize Sercan ve Ufuk'tan başka bir transferin olmayacağını gösteriyor.

O transferlerde son dakika kıvırması olmazsa tabii..

Ama son dakika falan açıklanırsa süprizin Allah'ı olur herhalde..

Ayrıca bugün biten fakat resmileşmeyen imzalar olursa TFF'den özel izinle saat 23.59'a kadar yasal prosedür gereğini yapıp bildirmemiz gerekiyor.

01 Eylül 2009 Salı 16:12

nerden biliyorsun bizim fanatik ve fotomaça inandığımızı ? ki direkt kaynak nedir diye bakıyoruz ve saydığın sallama gazetelere zaten inanmıyoruz. bence sen biraz abarttın berk. hayretsin yani. nasıl moderatörsen onu da anlamadık yani.

Arkadaşlar transfer olmadı siz çok sinirlendiniz. Anlıyorum sizide neden küfür etceksiniz anlamadım ?

Alt tarafı Moussa dedim bişeymi dedim. Adam bizde mi dedim ? Yıllardır Fotomaçta verilen haberlere seviniyorsunuz ben bi Moussa dedim diyemi böyle oluyo. İyi tamam bundan sonra biri yanlıs haber versin hemen sövelim. - Ki benim haberimin gerçeklesme ihtimalide var.

bence necati ates donucek GS'ye... demedi deme ibrahim

FCN Blog dedi ki...

Burada kimse Luca Toni ismine hayır demezdi herhalde, öyle değil mi?

Post yorumlara kapatılmıştır.

Neden olmadığı veya imzaların atılmadığı konusunda bir açıklama yaparız.

Bırakın bir süre bizde kendi kaynaklarımıza ulaşmaya çalışalım.

1 saat kalması bize Sercan ve Ufuk'tan başka bir transferin olmayacağını gösteriyor.

O transferlerde son dakika kıvırması olmazsa tabii..

Ama son dakika falan açıklanırsa süprizin Allah'ı olur herhalde..

Ayrıca bugün biten fakat resmileşmeyen imzalar olursa TFF'den özel izinle saat 23.59'a kadar yasal prosedür gereğini yapıp bildirmemiz gerekiyor.

01 Eylül 2009 Salı 16:12

Onları da az çok takip ediyordum ama resmen saçmaladırlar. İlk sürpriz diye çıktılar, sonra sanki gelmiş gibi haber yaptılar hiç isim bilgi vermeden. Şimdide söyle bi isim olmadı de tamam oh ne ala memleket :mad::mad:

Sıcak bir gelişme fatihtekke şuan trabzonla galatasaray arasında galatasaray kulübüyle anlaştı tekke trabzonla görüşmeden olmaz demiş bir yandanda takdirettim emre gibi değil en azından bu arada ismi konusunda emin olmadığım için ismini yazmıyacağım süpriz bir ortasaha oyuncusuyla anlaşmak üzere olduğunu duydum arkadaşlar son yıllarda hiç bukadar yoğun bir transfer dönemi yaşamamıştık bakalım neler olucak görecez saygılarımla.

Aslanyürekliler

Sıcak bir gelişme fatihtekke şuan trabzonla galatasaray arasında galatasaray kulübüyle anlaştı tekke trabzonla görüşmeden olmaz demiş bir yandanda takdirettim emre gibi değil en azından bu arada ismi konusunda emin olmadığım için ismini yazmıyacağım süpriz bir ortasaha oyuncusuyla anlaşmak üzere olduğunu duydum arkadaşlar son yıllarda hiç bukadar yoğun bir transfer dönemi yaşamamıştık bakalım neler olucak görecez saygılarımla.

Aslanyürekliler

FLAŞ... Trabzonspor’dan Fatih Tekke transferi için son hamle... Bordo - mavili kulübün Trabzon’a çağırdığı golcü oyuncu ile masaya oturduğu öğrenildi. Transferin bir saat içinde netleşmesi bekleniyor...

Sporx

Hangisi doğru

Trabzon alırsa taraftar susar artık.Fatih bide bize gelirse Tsliler delirir fatihide bitirirler.Bu yüzden olmaz bizle zaten

Arkadaşlar transfer olmadı siz çok sinirlendiniz. Anlıyorum sizide neden küfür etceksiniz anlamadım ?

Alt tarafı Moussa dedim bişeymi dedim. Adam bizde mi dedim ? Yıllardır Fotomaçta verilen haberlere seviniyorsunuz ben bi Moussa dedim diyemi böyle oluyo. İyi tamam bundan sonra biri yanlıs haber versin hemen sövelim. - Ki benim haberimin gerçeklesme ihtimalide var.

Abarttiginin farkinda degilmisin peki?2 mesajindan biri Sercan Galatasaray´da..www.galatasaray.org yaziyorsun bilmem ne..Yok Moussa geliyor da Istanbul´da da bilmem ne.5 dakika geciyor yine www.galatasaray.org bilmem ne sacmaliyorsun..Yetti yani artik...Gercekten

Evet , beklediğim gibi yavaş yavaş hareketlenme başladı.

Abarttiginin farkinda degilmisin peki?2 mesajindan biri Sercan Galatasaray´da..www.galatasaray.org yaziyorsun bilmem ne..Yok Moussa geliyor da Istanbul´da da bilmem ne.5 dakika geciyor yine www.galatasaray.org bilmem ne sacmaliyorsun..Yetti yani artik...Gercekten

Siteyi hepiniz yeniliyorsunuz zaten! Ki ben 1 kere Sercan 2 kerede Mousa dedim dünden beri! Geçen sezon böyle değildi burası ya .Biz böyle şakalar yaptıkca millet gülüyordu eğleniyorduk. Çünkü biz biliyordukki her ne olursa olsun beklediklerimiz gelicek!

Trabzonspor bomba patlamak uzere .. Tekke

Arkadaslar...ScoutGS'den aciklamalar var mi?

Onlar da ümidini kesti galiba. :( Olmuyacak gibi Sercan'in transferi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt