Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 1. Çinko

3gündür 5 6 saatlik uykuyla geçiriyorum transfer olmazsa koyacak:S

hay sercana ya. ulan yeter ya. mahvolduk pc başında :) günah bize ya. valla gına geldi.

vllaha billaha butun gun oc başında boynum arıdı zaten gelsdede şaşırmıyacaz gelsede :D

millet scoutgs geri adım attımı?

:D

:D

birbirine düştü angutlar..

Renktaşlar bu arada duyum felan birşey yok da bu Emana hala Betis'te. Valencia'ya felan gitmemiş. Bugün kesin transferi olur onun da. Bize gelmesin o da. :D:D

zaman gittikçe azalıyor normalde en üst bölgede olmayan sercan haberi en üste konulmuş bugün scoutgs çok güveniyor sercanın geleceğine

Kilit gelsin konuya

24 olayı yalan

olsa bununla ilgili bir açıklama yapılırdı

Transfer dönemi bitti!!

YÖneticilerimiz asla taraftarlari beklenti icine sokmaz..Hicbir aciklama yapilmadigina göre transfer olacak.Büyük ihtimal Ufuk Ceylan´i aldik sayilir.Ufuk haricinde bir transfer gerceklesir mi bilmiyorum.Insallah diyorum..Zaten resmi aciklama önemli..Bugün son gün.Sadece Ufuk Ceylan aciklanirsa bilin ki baska transfer olmayacak.2 transfer yapilacaksa ikisi birden aciklanacak...

bu arada fcn herkese kapak olcak diyodu :D kendilerine düşündüler mi acaba bi kapak :D ne hıyartolar var ya :D

Kilit gelsin konuya

24 olayı yalan

olsa bununla ilgili bir açıklama yapılırdı

Transfer dönemi bitti!!

görüşmelerde zaman kazanılması için bugün saat 17:00'de tamamlanacak olan birinci transfer dönemini tamamlanmadan önce transferin gerçekleştiini ifade eden bir faksın Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaştırılması gerekiyor. Bu faksın ulaşmasından sonra kulüp ile futbolcunun görüşmeleri devam edebiliyor ve son püzürler de kazanılan bu zaman diliminde gideriliyor.

Murat araştırmış sağolsun. :D

Transer dönemi bitti!

Gecmis olsun arkadaslar.

Yazik, hele gecirdigim uykusuz geceleri hatirladikca koyuyor insana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt