Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Sadece forma almak felan destek değildir manevi değerler de var bunu tartışmanın sırası değil

Bizi Elano, Keita ve Zan Galatasarayda haberi veren Burak Erene nasil satasirsiniz?

Fotomac, Fotospora varken 6 da 5 yapan scoutGS ile nasil alay edersiniz ulen?

Cikin gidin burdan.

Döverim seni!

Hepinizi döverim Ulen.

Puhahahha :D:D

Cüneyt geldi beyler

Savuluuuuunnn

Ben hala inaniyorum Sercan'in gelecegine. Nedenleri ise kulubun bu gece 12ye kadar transfer izni aldigini tahmin ediyorum, nedeni ise Ufuk transferinin henuz resmi olarak aciklanmamasi. 2. nedeni ise Caner'in imza toreninin tarihinin henuz belli olmamasi, bence 3lu bir imza torenide olabilir. Cokmu umutluyum nedir, ama bekleyelim biraz daha diyorum. :)

şimdi sokucam fcnize ya scoutgs ye atıp tutanlar daha bunların ordan burdan çaldıkları haberi koyuyo millette bu mallara inanıp yok toni yok diarra yok nerde diye bekliyo sabaha kadar

scoutgs den çaldıkları elano caner dışında hangi transferi bilmişlerde daha bunları takıyonuz??

tamamda ne oluyo öle sokmalar mokmalar??? seviyeni koru...

Kendinle çelişiyosun..

Hem diyosun sanki sen yapıyosun hem adama yükleniyosun..

Madem o yapmıyo ona yüklenmek gibi bi hakkın olamaz dimi?

Ona yuklenmemin sebebi herkeze goruceksiniz transferden sonra takicam kapaklari,rogar kapaklarini hazirlayin gibi artist artist konusuyordu. Ve sanki farkli bir kaynagi varmis gibi konusmasi.

şimdi sokucam fcnize ya scoutgs ye atıp tutanlar daha bunların ordan burdan çaldıkları haberi koyuyo millette bu mallara inanıp yok toni yok diarra yok nerde diye bekliyo sabaha kadar

scoutgs den çaldıkları elano caner dışında hangi transferi bilmişlerde daha bunları takıyonuz??

Ceza alman yakındır.

Forumun seviyesini düşürmeyin isterseniz arkadaşlar gerilime gerek yok sakin

Önüne gelen forma al diyor. Ulan siz nerden biliyorsunuz forma almadığımı? Daha birkaç ay önce 96 kağıt saydım store'a....

Sabahlamak kulübe fayda ediyorda biz mi bilmiyoruz..

Boş yere yüklenip duruyorsunuz...

Önce kendinize hakim olmayı öğrenin..

Resmi site açıklamadan inanmayın..

Postlarıma bak eğer sabahlayınca böyle yapmak gerekiyorsa en önce benim yapmam lazım..

Forumda benden başka uyumayan yok..

Dün sabah 11'den beri bir gram uyumadık dumur olduk burada..

İlla saldırmak gerekmiyor..

Sercan olsada olmasada takım bir harika..

Sercan Kim arkadaslar germeyin ortaligi bosuna, tmm kesin dediler ama olmassa olmaz gelicek Adam Sercan ya sonuct Sercan !!

Bence konuya kilit vurulsun. Azcık sakinleşsin ortalık.

tamamda ne oluyo öle sokmalar mokmalar??? seviyeni koru...

adamın asabını bozuyolar yalan söledikleri haberin her kelimesinden anlaşılıyor millet daha bunlara nasıl inanıyor ilginç hadi inanıyon buraya koyma bari tanımayan adamlarda gerçek zannediyo

şimdi benım anlamadıgım yaser de gıttgını gore baros ve nondadan sonrakı 3. forvetımız necatı mı oldu?:D

Bize Elano, Keita ve Zan Galatasarayda haberi veren Burak Erene nasil satasirsiniz?

Fotomac, Fotospora varken 6 da 5 yapan scoutGS ile nasil alay edersiniz ulen?

Cikin gidin burdan.

Döverim seni!

Hepinizi döverim Ulen.

yavaş yavaş ağır ol!!!

yemisim scautgs yi ya hakettiler küfürü ama

sercan diyorlar hic biyerde sercanla bizim adimiz yan yana bile gelmedi son 1 hafta da bunlar hala sercan diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt