Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Sabahlarken elimizin altında Galatasaray.org oluyor heralde. 5-10 dakikada bir yeniliyorum. Girip videoları izliyorum. Yani anlayacağın işe yaramayan sabahlamada bile Galatasaray.org'a hit bırakıyorum. Benim gibi 100 kişi daha olduğunu hesap et, üstüne birde 10 gün sürdüğünü düşün.

Siz mışıl mışıl uyurken biz Galatasaray.orga hit bıraktık fena mı?

;)

ufuk ile ilgili halen bir yazı veya bir açıklama yok resmi sitemizde...

Heryerden Ferdi çıkıyo maşallah ferdi :)

Seviyeyi kaybetmeyin diye kaç kere uyardım. Birbirinizi küçültücü şeyler söylemekten sıkılmadınızmı ya ?

15 dakkalığına konu kilitlencek eğer bir daha olursada ceza kuralları uygulanıcak. Kimse kimseye hakaret etme lüxüne sahip değildir. Burda hepimizin amacı aynı.

Çabamızın adı : Galatasaray!

Son uyarım saygıyı yitirmeden , Galatasaraylılığa yakısır şekilde muhabbet edin.!

Herkes uçmuş nerdesiniz arkadaşlar? :D

merhaba arkadaslar, yeni katiliyorum araniza, brukselde kaliyorum ltf sakin kötu örnek oluyorsunuz... saygilarimla

Mousayi ve Berki bi 2 saniye bas basabrakalim dedik :D

:cheeky-smiley-022: Bir tek ben Moussa dedim. Ama hepiniz Sercan dediniz nerde Sercan :???:

En azından ben değişiklik getirdim foruma. Neyse uyarılar anlasılmıstır umarım arkadaşlar.

O onu dedi bu şunu dediyi bırakalımda konu bi rahatlasın ve amacında ilerlesin...

Tranfer sezonu bıttı mı kesın yoksa saaat 24,00 kadar mı

Son uyarım saygıyı yitirmeden , Galatasaraylılığa yakısır şekilde muhabbet edin.!

Yöneticilik böyle millete emir vermekle yapılmaz. İnsanları tehdit ederek düzen, intizam sağlanmaz.

Milletle gece boyu dalga geçip insanları tahrik ederken böyle tehditlerini göremedik sevgili Berk Kavak? O zaman neredeydin? :rolleyes: Abdullah beye bak da biraz yöneticilik öğren sevgili kardeşim...

Kimseye emir vermeye hakkın yok..

Yöneticilik böyle millete emir vermekle yapılmaz. İnsanları tehdit ederek düzen, intizam sağlanmaz.

Milletle gece boyu dalga geçip insanları tahrik ederken böyle tehditlerini göremedik sevgili Berk Kavak? O zaman neredeydin? :rolleyes: Abdullah beye bak da biraz yöneticilik öğren sevgili kardeşim...

Kimseye emir vermeye hakkın yok..

Katılmamak ne mümkün.;)

Arkadaşlar konuyu böyle dahada uzatıyoruz.Berk'in emri vaki söylemlerinden dolayı ben özür dilerim konuya yaklaşımından dolayıda verilen rahatsızlık aslında konu içerisindeki seviyenin bozukluğundan kaynaklı olması münasebetiyle kişisel yetkisini kullanım tedbir almaya çalışsada bizlerin asıl istediği seviye ve saygının her zaman ön planda olması gerektiğitir.

Şimdi konuyu az öncede dediğim gibi o onu dedi bu bunu dedi diye uzatmak yerine amacına uygun halde yorumlarımızla devam edersek daha doğru olucak...

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt