Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

arkadaşlar biz galatasaraylıyız .. biz kimseye benzemeyiz..asiliz.lütfen birbirinizi kırmadan tartışalım... şunuda unutmayalım ki burdaki herkes galatasarayın menfaatini düşünüyor....sercan veyahut başka biri gelir veya gelmez galatasaray kişi ve kişilere bağlı değil...gece 24 e kadar zaman var.. şundan emin olun ki başka transferler de var...

gece 24 avrupa saatiyle

yanitr saatiyle 01.00 a kadar zaman var

Ben emir vermedim! Bu 1.si arkadaşlar , yetkim dahilinde genel bir uyarı yaptım. Ve seviyeyi kaybetmemenizi ve kaybettiğiniz taktirdede ceza kurallarını uyguluyıcağımızı söyledim. Ama eğer yapmıyıpta üstüne alınan arkadaş varsa özür dilerim...

Edit: Bu konu artık kapansın...

Mustafa GÜRPINAR

Medya´da bisey bilmiyor yani..Kesin bir saat yok hicbiryerde..

Herkes bisey bilmeden bekliyor..Bizde bekliyoruz..Bakalim ne olacak..

Ufuk´un aciklanmamasi beni biraz ümitlendiriyor ama hayirlisi...

Kulüpler Federasyondan izin alıp 00:00'a kadar uzatabiliyor.İzin alındı mı alınmadı mı,transfer varmı yok mu hepsini gece görücez:)

Barış abi kim bilmiyorum ama

Sezer gelirse güzel olur.

Bir futbolcu o sene kontratini uzattigi zaman baska bir takima transfer olamiyor diye biliyordum ben..Yanlismiyim?Ayni sene icin gecelri tabi...Ya da devre arasina kadar..Öyle degil miydi?

Süpriz gerçekleşti.

Yaklaşık bir ay evel bonservis bedeli olarak bizden 3milyon euro isteyen Manisaspor yönetimi oyuncu + para teklifimizi kabul ederek transferi noktaladı.

Son güne kadar bekledi, her açıklamasında "Elbet Galatasaray'a gideceğim" dedi.

Sezer gibi isyan bayraklarını çekip takımıyla sözleşme imzalamadı..

Hatta ve hatta gerekirse Ocak ayına kadar kadro dışı kalmayı kabul etti..

Helal olsun Ufuk'a..

Sezer Öztürk şimdi otursun ağlasın..

Dün süprizden bahsetmiştik.

Süpriz gerçekleşti.

Bu arada transfer dönemi resmen kapanmadı, gerekli evraklar, belgeler, sözleşmeler, lisanslar için gece yarısına kadar uzatıldı.

Bir bilgi daha girelim Ufuk Ceylan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yöneticilerimiz ile son kez görüşme halinde genç kaleci..

Sercan transferini soracak olursanız hala lafımızın arkasındayız bu konuda..

Çok büyük ihtimalle Ufuk ve Sercan için birlikte bir imza töreni düzenlenecektir.

Geçen sene ki Morgan ve Alpaslan transferi gibi..

FOSSA

Eğer transfer olmazsa sarı kırmızı kalıcaz:D

Vede, yine Fossa'dan:

Sercan Milli Takım kampında arkadaşlar Kayseri'de. Nasıl açıklama yapıyor?

Bütün oyunculara yasak var, bir tek ona mı serbest:)

Vede

Bütün oyunculara yasak var, bir tek ona mı serbest :)

kimse meraklanmasın bu geceye kadar transferler açıklanacak....sercan da tabiki..

Vede, yine Fossa'dan:

Bütün oyunculara yasak var, bir tek ona mı serbest:)

Vede

Bütün oyunculara yasak var, bir tek ona mı serbest :)

bence gayet mantıklı çünkü konuşma yasağı olduğu kesin

Sercan gelirse Fener'lilere cok pis kapak yapicam. Kapagi tak tak tak diye vurucam. Ama gelmezse naneyi yedik. :(

Turkspor Adnan Sezgin'le gorusmus, Ufuk transferi tam olarak bitmemis daha, bittiginde aciklanacakmis. Bu gorusmenin dogrulugu tartisilabilir ama buradan cikardigim sonuc, kulup bu geceye kadar transfer islerini yurutecek.

Kardeşim Berk

Forumdaki kural dışı konuşmaların yada forum kuralları dışı hareketlerin uyarısı forum yöneticiliği anlamındaki tecrübesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Diğer yönetici ağabeylerini örnek alırsan sitedeki yöneticilik geleceğinle ilgili daha iyi olur diye düşünüyorum.Dün akşamki tarzın bu akşam uyardığın insanlarla birebir aynı şekildeydi.Tecrübesizliğinde zaten buradan kaynaklanıyor unutmaki sen normal bir kullanıcı değilsin.Sen bu çirkin tarzdaki uyarı şeklinde devam edersen insanlarda imam cemaat ilişkisinden bahsederler unutma !

bence gayet mantıklı çünkü konuşma yasağı olduğu kesin

Ben birkaç saat önce yazmıştım bence bu röportaj sallama olabilir diye hiç mi fotoğraf felan çekmez röportajı yapan süper spiker de gider Bursaspor bayrağı önündeki resmini koyar. :D

Forvet transferi kesinlikle bekliyorum.. Yaser'i kiraya verdik, Bursa'da forvet mevkiinde çok futbolcu olmasına rağmen bir forvet daha aldı.. Hatta transferi açıklarken milli takıma yükselebilecek 19 yaşında bir forvet oyuncusu diye tanıttı..Yani Sercan'ı satsak bile onun gibi birini aldık demeye getirdi taraftarını rahatlatmak için.. Biz bir forvetimizi kaybetmiş onlarda bir forvet almışken Sercan ihtimalinin hala güçlü bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.. Zaten yönetim bu kadar başarılı transfer politikası yürütmüşken 2 forvetle yola devam edecek riski almayacaktır bence..

Bu akşam 18'de bitmedi mi transfer? Belki de Sercan da bitti ama açıklamıyor olabilirler mi? Sercan, Bursa'da kalmadı mı kesin olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt