Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

scout gs sercan haberini yine en üste çıkarmış hala çok iddialılar..

emanayı alıp nereye koyacagız zaten orta sahada bır kalabalık bence bu saatten sonra tarsnfer yapılırsa forvete yapılır ama bence o da yapılmaz.

Dostum ama olaya şöyle bakmak lazım.Bize topu ileriye taşıyabilecek ön libero lazım.Dün akşam iki tane düz ön libero koyduk.Ne halde olduğumuzu görmüşsündür.Devamlı uzun top oynadık.O yüzden maçlarda bir düz bir tane topu sokabilen adamla oynayacağız.Bizde üç tane düz adam var:Mehmet,Mustafa,Barış.İki tanede topu sokabilen var:Ayhan,Linderoth.Birinin yaşı 33 diğeri ise devamlı sakat.(Linderoth oynadığında inanılmaz bir futbol oynayacağımızı biliyorum.Bugüne kadar sadece bir maça çıktı.Oda en iyi oynadığımız,en fazla sistem golü attığımız maçtı.-Tabi sonradan girdiği Tobol maçı hariç)O yüzden bu takımın topu oyuna sokabilen birine ihtiyacı var.Forvette ise Baros ve Nonda'nın yanında Serkan oynar Keita oynar Kewell oynar.Ama Ayhan ve Linderoth sakatlanırsa yerine oynayacak ön libero yok.

Mantikli dusundugum anda tamam transfer bitti diyorum.. ama icimde bir forvet veya orta saha transferi hevesi var.. soyle son bir bomba..

ne aç gozluymusum yahuu ..

iyi veya kötü demiyorum ama mehmet güven'e ne zman şans verildi ki?

her maçın son 10 dakikası oynamak şans verilmek mi?

hadi forvet olursun bir gol atarsın göze girersin ama bir ön libero nasıl kanıtlayacak ki kendini bu kısa sürede?

neyse, genel kanıya gör bize bir gömlek küçü bir oyuncuydu belki de ama manisa için iyi transfer.

Scoutgs'den ses yokmu arkadaşlar ya.

Tff de bişey yazmamış ki transferin biteceği ile ilgili hangi saatte bitecek?

yav valla çok açgözlüyüz ... ligimizin tartışmasız en iyi kadrosunu kurduk hala transfer bekliyoruz :D

Money Money Money:rolleyes:

haldun-%C3%BCst%C3%BCnel-_-taraftar_pankart.jpg

Transfer dönemi sona erdi

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti.

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçmiş olsun.

Aykut seneye sözleşmesi bitiyor, genç kalecimi dedin ? Ufuğu aldık ya ?

evet zaten ufuku kaç senedir istiyodum süper oldu ama aykut 3.kaleci olmayı kabullenemez zaten senelerdir çocuk yedek bekliyo hep 2. kaleciydi 1. kaleci olmak isterken birden 3.kaleci olması çok koyar adama bence anadoluya gitsin rahat etsin oynasın biraz..

iyi veya kötü demiyorum ama mehmet güven'e ne zman şans verildi ki?

her maçın son 10 dakikası oynamak şans verilmek mi?

hadi forvet olursun bir gol atarsın göze girersin ama bir ön libero nasıl kanıtlayacak ki kendini bu kısa sürede?

neyse, genel kanıya gör bize bir gömlek küçü bir oyuncuydu belki de ama manisa için iyi transfer.

Mehmet Güven'e geçen sezon Trabzon maçında 11de şans vermiştik.Ama yine takımın en kötüsüydü.

2 forvetle geçmez sezon.Forvet transferi bekliyorum ben.

Ufuk Ceylan

Uğur----Emre---Emre---Caner

M.topal---Lınderoth

Barış----------Kewel------Aydın

Nonda

Böyle bir yedek kadromuz var vay be.M.topal-M.sarp değişebilir veya sağlam Lınderoth gelirse ama müthiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt