Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Transfer dönemi sona erdi

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti.

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçmiş olsun.

bu yazı yazıldıktan 2 saat sora resmi site UFUK GS de dedi hatırlatırım bu habere inanmayın 00.00 a kadar süre var..

Transfer dönemi sona erdi

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti.

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçmiş olsun.

Saat 24 denmişti,Ufuk yetişmedi mi ?

ben halen transfer bekliyorum ki olacagınada eminim.gerekçelerim şunlar:

1.Caner ve ufuk hakkında daha dogrusu imza töreni hakkında bilgi verilmedi.

2.Galatasaray dergisi hala çıkmadı.

3.2 tane forvet oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.

4.Geçen sene yanılmıyosam son transferi yaptıktan sonra resmi sitede transferi kapattık gibisinden bi duyuru yapılmıştı.Ama şuana kadar böyle bi haber verilmedi resmi siteden.

5.Baros şu sıralar formsuz nonda desek oda formunda ama yaşı belli kondisyonu belli tüm sezonu zor çıkartır

6.Tffden 00.00 a kadar sadece ufuk için özel bi izin anıldıgını hiç zannetmiyorum.

bekliyip görcez artık neler olucak.

ben halen transfer bekliyorum ki olacagınada eminim.gerekçelerim şunlar:

1.Caner ve ufuk hakkında daha dogrusu imza töreni hakkında bilgi verilmedi.

2.Galatasaray dergisi hala çıkmadı.

3.2 tane forvet oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.

4.Geçen sene yanılmıyosam son transferi yaptıktan sonra resmi sitede transferi kapattık gibisinden bi duyuru yapılmıştı.Ama şuana kadar böyle bi haber verilmedi resmi siteden.

5.Baros şu sıralar formsuz nonda desek oda formunda ama yaşı belli kondisyonu belli tüm sezonu zor çıkartır

6.Tffden 00.00 a kadar sadece ufuk için özel bi izin anıldıgını hiç zannetmiyorum.

bekliyip görcez artık neler olucak.

haldun-%C3%BCst%C3%BCnel-_-taraftar_pankart.jpg

Halduna güvenmeyen yok zaten

Ama sen Sercanın yanında iyi bi oyuncu alınır diyorsun

O iyi oyuncu en az 5 milyon avro

Sercan en az 8 milyon avro

Yani en az 13 milyon avro!!! Galatasarayın ekonomik durumu şuan bu paraları ödemeye müsait degil. Sercan gelsin öp başına koy

Kardeşim ii yerine iyi yazmak çok mu zor ya ? Türkçe'ye dikkat edelim lütfen.

Aykut seneye sözleşmesi bitiyor, genç kalecimi dedin ? Ufuğu aldık ya ?

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

:)

Ufuk Ceylan

Uğur----Emre---Emre---Caner

M.topal---Lınderoth

Barış----------Kewel------Aydın

Nonda bu kadro as kadroyu yener iddasına varımm

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "ufuğu" değil "ufuk'u" olacak. Ayrıca "aykut" değil, "aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

Insanları türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt