Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

:D:D

hadi arkadaşlar artık transfer beklemeyin konuyu kapatın ve gelen oyuncularımızı tartışın trazsfer sezonu sona ermiştir.Son yıllarda gördüğüm en iyi kadro kurulduğu için tüm yönetime sonsuz teşekkürler..

"kalecimi" değil, "kaleci mi" olacak. "Ufuğu" değil "Ufuk'u" olacak. Ayrıca "Aykut" değil, "Aykut'un" olacak, cümle düşüklüğü olmaması açısından.

İnsanları Türkçe yazmaları konusunda uyarıyorsanız, en başta kendiniz dikkat edeceksiniz yazarken.

Sende haklisin ama Msn Türkce´sini kullanmayin demek istemis...

Sonucta chat yapmiyoruz burda...

ooooooooooooooooooh içim nasıl soğudu bilemezsin renkdaş modum diye burda milletin önünde küçük düşürürler kendilerine bakmazlar sağol renkdaş

FCN Blog dedi ki...

Nurullah Bey,

Sercan konusunda bildiğimiz tek şey var; GELİCEK.

hadi arkadaşlar artık transfer beklemeyin konuyu kapatın ve gelen oyuncularımızı tartışın trazsfer sezonu sona ermiştir.Son yıllarda gördüğüm en iyi kadro kurulduğu için tüm yönetime sonsuz teşekkürler..

Daha transfer sezonu bitmedi,girmek isteyen bu konuya girer,istemeyen girmez.Son zamanlarda da herkeste kapatın şu konuyu merakı başladı.

Mehmet Güven'e geçen sezon Trabzon maçında 11de şans vermiştik.Ama yine takımın en kötüsüydü.

ben iyi veya kötü demiyorum zaten ama öyle bir hava varki sanki çok üstünde durulmuş bu oyuncunun.

trabzon maçı gibi zorunluluktan oynamşsa oynamıştır yoksa ona verilen şanslar sadece son 10 dakikalardan ibaret.

trabzon maçında kötüydü belki, sivas maçında da iyiydi ama mesela.

ayrıca iyi oynadığı bir liverpool maçı da hatırlıyorum gerets döneminden.

kimine göre kötüdür kimine göre iyi, benim şahsi görüşüm bu kadro için bir gömlek az geliyordu ama manisa'da iş yapar.

benim asıl söylemek istediğim genel kanının aksine çok fazla şans tanındığını söylememiz yanlış olur.

ayrıca kalsaydı bu yıl da forma bulması imkansızdı, o yüzden gönderilmesi doğru bir karar

2saat daha bekleyin işte 3ay kim gelcek diye beklediniz 2saatcik daha bekleyiverin ne olcak:confused::rolleyes:

Leo

Ufuk

Aykut

Emre G.

Uğur

Gökhan

Linderoth

Aydın

Barış

Elano

Arda

Keita

Mehmet

Baros

Mustafa

Ayhan

Kewell

Nonda

Emre A.

Hakan

Serkan K.

Semih K.

Serdar

Sabri

Serkan Ç.

Servet

Murat A.

27 kişilik kadromuz var.Rıjkaard'ın başka oyuncu isteyeceğini sanmam.

Yaser şoku!

Ankaragücü'nde Yaser'in son anda Manisasporlu olması şok yarattı !.. Ankaragücü'nün çiçeği burnunda başkanı Ahmet Gökçek'in "Galatasaray'dan Yaser Yıldız'ı adık" dediği saatlerde Galatasaray, Manisasporlu Ufuk'u alabilmek için Yaser'i Ege kulübüne verdi.

al sana gökçek hahaha:D

Ne oldu ya böyle herkesi çil yavrusu gibi dağıtmışlar.En azından gidenlerin yıllık ücretlerinden kurtulduk.Hücum hattımız çok kuvvetli ama en alternatifsiz bölge olarak forvet bölgesi kaldı.İlginç.Bir çözüm planı vardır heralde.

38931_news.jpg

Çok beklettin gel artık :D

Mehmet Batdalı niye almıyoruz forvete?Yaserden ve Necatiden daha iyi olduğu kesin.

Benim kullandığım Türkçe'de anlam değişikliği var mı ?

Sizin bahsettiğiniz noktalama işaretleri.

Ufuk'a Ufuq mu dedim ?

Rep sistemi olsaydi, +rep vermistim sana simdi. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt