Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Nöbetteyiz | Final | 2. Çinko

Daha transfer sezonu bitmedi,girmek isteyen bu konuya girer,istemeyen girmez.Son zamanlarda da herkeste kapatın şu konuyu merakı başladı.

aynen ya nedir bu

baska konu mu yok forumda?

burda yazmak okumak istemeyen diger 3143414 konu dan birine gitsin, burdaki gencler kac gundur bu konuyla egleniyor, ben dahil

gelmis gelmemis cok umrunda olan var olmayan var

maksat muhabbet taaa ki transfer sezonu bitene kadar

siz harbiden hayal görüyosunuz

sercan zaten gelicekmiş de bide yanında yeni bi oyuncu daha gelsinmiş

uyanın artık transfer falan yok

sercan da gelmez başka biride

------------------------Franco(Ufuk)---------------------

-------------Emre G.(Zan)-------Servet(Asik)-------------

Ugur(Sabri)----------------------------------Hakan(Caner)

--------------------------Topal(Sarp)---------------------

---------------Elano(Ayhan)------Arda(Tobias)------------

Keita(Aydin)----------------------------------Kewell(Caner)

---------------------------Baros(Nonda)-------------------

Daha:Serkanlar,Baris,Aykut,Serdar E,Emre C ve belki bir transfer daha.

Antrenörler:Rijkaard,Neeskens!

Daha ne isteriz be!

Oynayin Usaklar:ciftetelli:

Diger takimlara aciyorum:boohoo:

38931_news.jpg

Çok beklettin gel artık :D

moussa gel bana tak fenere beşiktaşa götür bizi şampiyonluğa:D:D

"Bursa'da çok mutluyum"

Transferin gözde oyuncuları arasında yer alan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesiyle rahatladığını belirterek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da iyi oldu'' dedi.

Sercan Yıldırım, yaptığı açıklamada, transfer döneminin ocak ayına kadar sona erdiğini hatırlatarak, transfer süresinin dolduğu son ana kadar, isminin sürekli yurt içi ve dışındaki takımlarla anıldığını belirtti.

Transfer söylentileri nedeniyle zaman zaman zor dönemler yaşadığını dile getiren genç oyuncu, ''Transfer dönemi bitti, en çok ben rahatladım'' dedi.

Sercan, Bursaspor'da mutlu olduğu için sezon öncesi sözleşmesini uzattığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da çok iyi oldu. Bizim kafamızda sadece takımımızın başarısı var. Bunu düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda ligi en iyi yerde bitiririz'' diye konuştu.

Özellikle transfer dedikodularının arttığı dönemde, yeşil-beyazlı taraftarların kendisini sahiplenmelerinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sercan, şunları söyledi:

''Büyük taraftarımızın bana sahip çıkması, benim Bursaspor aşkımı daha da kabartıyor. O nedenle gönlüm çok rahat. Transfer söylentileri, benim futbolumu hiç etkilemedi. Sahaya çıktığımda hep futbolu düşündüm. Bunun karşılığını da A Milli Takıma seçilerek aldım. Umarım burada da forma şansı bulur, gerçek performansımı sahaya yansıtırım ve bir daha bu kutsal formayı hiç üzerimden çıkarmam.''

lig tv

Leo

Ufuk

Aykut

Emre G.

Uğur

Gökhan

Linderoth

Aydın

Barış

Elano

Arda

Keita

Mehmet

Baros

Mustafa

Ayhan

Kewell

Nonda

Emre A.

Hakan

Serkan K.

Semih K.

Serdar

Sabri

Serkan Ç.

Servet

Murat A.

27 kişilik kadromuz var.Rıjkaard'ın başka oyuncu isteyeceğini sanmam.

28

Caneri unutmuşsun

"Bursa'da çok mutluyum"

Transferin gözde oyuncuları arasında yer alan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesiyle rahatladığını belirterek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da iyi oldu'' dedi.

Sercan Yıldırım, yaptığı açıklamada, transfer döneminin ocak ayına kadar sona erdiğini hatırlatarak, transfer süresinin dolduğu son ana kadar, isminin sürekli yurt içi ve dışındaki takımlarla anıldığını belirtti.

Transfer söylentileri nedeniyle zaman zaman zor dönemler yaşadığını dile getiren genç oyuncu, ''Transfer dönemi bitti, en çok ben rahatladım'' dedi.

Sercan, Bursaspor'da mutlu olduğu için sezon öncesi sözleşmesini uzattığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da çok iyi oldu. Bizim kafamızda sadece takımımızın başarısı var. Bunu düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda ligi en iyi yerde bitiririz'' diye konuştu.

Özellikle transfer dedikodularının arttığı dönemde, yeşil-beyazlı taraftarların kendisini sahiplenmelerinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sercan, şunları söyledi:

''Büyük taraftarımızın bana sahip çıkması, benim Bursaspor aşkımı daha da kabartıyor. O nedenle gönlüm çok rahat. Transfer söylentileri, benim futbolumu hiç etkilemedi. Sahaya çıktığımda hep futbolu düşündüm. Bunun karşılığını da A Milli Takıma seçilerek aldım. Umarım burada da forma şansı bulur, gerçek performansımı sahaya yansıtırım ve bir daha bu kutsal formayı hiç üzerimden çıkarmam.''

lig tv

Benle dalga geçen arkadaşlar sanırım bi özür borclusunuz bana. Gelmiyicek dediğimde hepiniz git işine dediniz..

Benim kullandığım Türkçe'de anlam değişikliği var mı ?

Sizin bahsettiğiniz noktalama işaretleri.

Ufuk'a Ufuq mu dedim ?

peki ben q kullandınmı rahatsız olduğun birşey varsa gel özelden söyle modsun diye küçük düşürmene gerek yok

Barış Cenk akkaya

saat 01:00 e kadar uefanın verdiği zaman avrupada oynayan kulü yurt dışından transfer yapabiliyor emena ve diarra deniyor ama açıkcası ben çok ümitli değilim ama haldun bu ne yapacağı belli olmaz

Forvet falan gelmesin Cem Sultan var onu degerlendirelim.

Forvet falan gelmesin Cem Sultan var onu degerlendirelim.

hmm arkadaşlar ben serkan çalık ı unuttum 3 forvetimiz var ama serkan çalık ı topla birlikte gören var mı 2 yıldır?

Benim kullandığım Türkçe'de anlam değişikliği var mı ?

Sizin bahsettiğiniz noktalama işaretleri.

Ufuk'a Ufuq mu dedim ?

Evet var güzel kardeşim.

"kalecimi" demek bana ait olan kaleciyi demektir, benim kalecimi demektir. "Kaleci mi" ise bir soru sorduğunu belirtir.

Aynı şekilde "ufuğu" dersen özel isim olmaz, güneşin battığı yeri belirten ufuk belirtilmiş olur. Ama özel isim olduğu için Ufuk'u olarak yazarsan bunun bir kişi olduğu anlaşılmış olur.

Bilmem anlatabildim mi :)

serkan calik i gec yaaa:)

iki forvet te sakatsa forvetimiz keita dir daha once cok oynadigi bir bolge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt